Horoscop dragoste: Zodii de femei care se îndrăgostesc nebunește în luna iulie deși sunt căsătorite

horoscop luna iulie
aceste femei se vor îndrăgosti nebunește în luna iulie deși sunt căsătorite

Vă prezentăm un top al celor două zodii de femei care își pierd capul și se îndrăgostesc nebunește în luna iulie, chiar dacă sunt căsătorite.

Atunci când vorbim de infidelitate, majoritatea ne referim la bărbați, dar adevărul este cu totul altul. Și femeile înșală și se îndrăgostesc de altcineva, chiar dacă se află într-o relație serioasă.

Haideți să vedem împreună care sunt zodiile de femei care se îndrăgostesc nebunește în luna iulie deși sunt căsătorite!

Horoscop dragoste: Zodii de femei care se îndrăgostesc nebunește în luna iulie deși sunt căsătorite

Fecioară

Femeia născută în zodia Fecioară pledează pentru fidelitate și este tot timpul dispusă să facă sacrificii pentru relația ei, însă și aceste native pot înșela cu lejeritate atunci când nu se simt pe deplin apreciate și iubite. Mai mult, nu lasă urme și sunt capabile să întoarcă povestea în favoarea lor atunci când sunt descoperite de către partener.

Citeste si: Cele mai tenace 6 zodii. Nu spun niciodată NU unei provocări

Nativele Fecioară nu suportă să fie contrazise sau să le spună cineva că au defecte, astfel se vor simți mai prejos și vor încerca să caute pe altcineva care le apreciează așa cum sunt. Aceste lucruri le vor enerva foarte tare și dacă acest gen de comportament nu va înceta, nu vor ezita în a-și înșela partenerul, sau cel puțin vor încerca.

horoscop dragoste iulie 2021
acestea sunt zodiile de femei care se îndrăgostesc nebunește în iulie deși sunt căsătorite[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cer este că aceasta este una dintre zodiile de femei care se îndrăgostesc nebunește în luna iulie deși este căsătorită.

În acele momente, orgoliul lor va fi foarte mare și se vor simți neapreciate, lucru ce le va determina să-și dorească un alt partener de viață.

Cu siguranță nu este cea mai bună variantă și tocmai din acest motiv sunt sfătuite să se gândească de două ori înainte de a se implica într-o altă relație de iubire.

Capricorn

Femeia Capricorn  nu suportă să fie controlată, astfel că atunci când va simți cel mai mic semn că nu i se respectă încrederea, va căuta pe altcineva. Înșală atunci când simt că le este invadată intimitatea, atunci când partenerul nu le lasă puțin spațiu pentru a-și desfășura hobby-urile.

Femeile Capricorn vor libertate și înțelegere deplină din partea partenerului, așa că nu vor accepta să fie niciodată sub papucul acestora, ba dimpotrivă, ele sunt cele care se află mai mereu la cârma relației.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce îl înnebunește pe bărbatul Capricorn la o femeie

horoscop iubire iulie 2021
aceste femei vor da iubirea de o viață pe o aventură de o vară[Sursa foto: PixaBay]

Nativele Capricorn sunt firi dificile cu multe pretenții într-o relație și să nu te mire dacă în luna iulie se vor îndrăgosti nebunește deși sunt căsătorite.

Tocmai din acest motiv, bărbații se vor distanța de ele, nu vor mai fi ca înainte, nativele nu vor mai primi atenția pe care și-o doreau și vor rămâne singure.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Tot ce trebuie să știi despre zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Femeia PEȘTI. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies