Femeia PEȘTI. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Infidelitate femeia pesti

Femeia Peşti. Caracteristici, compatibilitate, dragoste și căsnicie

Femeia Peşti face parte din al doisprezecelea și ultimul semn al zodiacului.

Conform carcteristicilor oferite de astrologi, acest semn zodiacal este semnul sfârșitului și aparține unei alte lumi. De aceea, un lucru face dificil pentru celelalte semne să înțeleagă zodia Pești.
Zodia Pești este un semn de apă ca element. Cei născuți sub acest semn sunt de fapt îndrăgostiți de apă.

Iată ce înseamnă acest lucru:

Există patru elemente în astrologie: foc, pământ, aer și apă.

Peștele este un semn de apă, împreună cu Racul și Scorpionul. Peştii au darul unei intuiții puternice și sunt un semn mutabil. Semnele mutabile  reprezintă procesul de schimbare. Această modalitate este foarte flexibilă, astfel încât le este ușor să se adapteze la orice situație nouă.

Despre femeia Peşti

Femeia Peşti urăşte să fie implicată în conflicte puternice. De ce se întâmpla acest lucru? Pentru că nu au o natură de femei luptătoare şi detestă aceste confruntări.

Femeia Peşti cu greu vorbeşte despre ceea ce are pe suflet, pentru că preferă să evadeze în lumea ei imaginară. Fiind un semn de apă, Peştii sunt adesea indecişi şi nu ştiu ce vor. Ei intră într-o stare de căutare și, dacă nu pot lua o decizie, se simt dezamăgiți. În relațiile de cuplu, ei caută un partener dominant care să întreţină „focul”.

Citeste si: DESCOPERĂ: FEMEIA SCORPION. TOP 7 caracteristici

Secretele femeii pesti

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: Gina Pistol, reacție neașteptată după ce Smiley a fost sancționat de oamenii legii. Mesajul tranșant transmis de soția artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Bărbatul perfect pentru personalitatea ta, în funcție de zodie

Cum gândeşte femeia Peşti

Femeia Peşti este cea mai mare visătoare din tot graficului zodiacal. Când ceva nu merge bine, ea se retrage în lumea ei de vis pentru a evita realitatea. Când personalitatea Peștilor ia o manifestare negativă, sunt predispuși la dependențe, deoarece nu doresc să înfrunte adevărul sub nicio formă.

În ciuda tuturor resurselor și talentului pe care îl posedă, femeile Peşti tind să aibă o stimă de sine scăzută, ceea ce reprezintă o mare piedică în calea lor.

Lecţia pe care trebuie să o înveţe este de a nu se mai compătimi și îndoi de ele, dacă vor să fie fericite și să aibă succes în viață.

Personalitatea femeii născute în zodia Peşti

Femeia Pești este generoasă şi plină de compasiune! Ştie să se facă simpatică și tinde să sufere destul de mult pentru că nu vrea să împărtășească lucrurile care o macină. Ea trebuie să învețe să delimiteze lucrurile în viaţă pentru a fi fericită.

Femeia Peşti se poate regăsi adesea în situații în care se poate profita de bunătatea ei, deoarece este prea generoasă și înțelegătoare cu toată lumea. Pe lângă natura lor credulă, sunt destul de maleabile și pot fi ușor influențate de alții. Pacea și armonia sunt importante pentru femeia Peşti. Aceasta poate fi concentrată complet spre interior și poate trăi într-o lume proprie. Compasiunea și sensibilitatea pentru acest semn zodiacal... sunt atât o binecuvântare, dar și un blestem.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Cum se ceartă femeia Peşti

Femeile Peşti născute sub acest semn au o personalitate aparte. Deşi sunt introvertite şi chiar hipersensibile, nativele acestui semn zodiacal pot fi rănite foarte uşor. Femeile Peşti nu suportă regulile şi acesta este primul lucru care o să le supere. Se pot enerva cu uşurinţă.... Pot prelua problemele partenerului de viaţă şi riscă uneori să cadă în depresie.

Cum este în pat femeia Peşti

Femeia Peşti se dăruieşte complet bărbatului, dar şi suferă enorm de la prima ceartă. De multe ori îşi poate crea scenarii proprii, fără dovezi clare. De aici mai este un pas până ajunge la gelozie.

Semnul zodiacal Peşti este unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului. Aceştia nu își doresc doar o relație, ci vor să îşi găsească sufletul pereche. Dacă vrei o parteneră care să facă totul pentru tine și care să fie grijulie și pasională în același timp, alege femeia Peşti.

Citate şi proverbe pentru zodia Peşti

  •     Trebuie sa iubeşti pe oricine, orice, oricum, numai să iubeşti. – Alexandre Dumas
  •     Spiritualitatea nu este statică; este un optimism în evoluţie – Judith Orloff
  •     Iubirea este cea mai limpede oglindă-n care-l vezi pe Dumnezeu – Eugen Ovidiu Chirovici
  •     Nu te amesteca printre cei care nu au niciun interes real în spiritualitate – Yoga Swami
  •     Fiecărui om îi este dată o scânteie de spiritualitate. Dar este de datoria lui s-o descopere şi s-o însufleţească – Zehuda Alexander Shafran
  •     Fantezia nu e o escapadă de la realitate. Din contră. E o modalitate de a o înțelege – Lloyd Alexander
  •     Dragostea este adevărata slujbă pentru Dumnezeu – Sfântul Ciprian
  •     Odată ce ai ales speranța, totul este posibil – Cristopher Reeve
  •     Dacă vrei ca cei din jurul tău să fie fericiţi, arată-le compasiunea ta. Dacă vrei ca tu să fii fericit, arată-ţi ţie compasiune – Dalai Lama
  •     Compasiunea este cea care vă face să fiţi una cu ceilalţi – Shri Mataji Nirmala Devi.


Citește și:

Femeia PEȘTI. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

ego.ro Planta pe care să o adaugi în butoiul cu varză murată ca să rămână crocantă toată iarna. Gospodarii iscusiți o folosesc de ani buni

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro "Acum văd cum karma lucrează. Doriane ești la fel de țepar ca Donca, doar că tu ca personaj faci mai mult rău copiilor". Dorian Popa, pus la zid! Ce a făcut și de ce este aspru criticat

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ionuț, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce relația lui cu Bianca a fost pusă din nou la îndoială de către ceilalți concurenți! „Voi vă auziți ce spuneți? Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu!”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies