Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie.
Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie.

De pe 27 iunie si pana pe 21 iulie, Venus va sta in constelatia mandrului Leu.

Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie. De pe 27 iunie si pana pe 21 iulie, Venus va sta in constelatia mandrului Leu. Este o miscare planetara ce aduce consecinte importante in viata sentimentala a zodiilor. Afla de la noi cum te influenteaza Venus in Leu, in functie de zodie.

Berbec

Ai o atitudine aroganta si demonstrezi un aer de superioritate in fata oricui isi doreste sa te cucereasca.

Ai tendinta de a iti proteja sentimentele, intrucatai oferit prea mult la un moment dat. Nu vei lasa garda jos prea curand, desi pretendentul tau face multe gesturi frumoase.

Taur

Ai putea folosi energia de foc a Leului ca sa iti faci cunoscute intentiile in relatia de cuplu. Ia curaj si spune-i partenerului ca iti doresti sa incercati lucruri noi in dormitor. O discutie sincera prin care sa iti exprimi aceste dorinte te va ajuta.

Gemeni

Forta lui Venus in Leu te va ajuta sa rezolvi cateva conflicte in cercul social si sa dovedesti celor din jur ca esti un bun diplomat. Foloseste-ti farmecul sa aplanezi conflictele existente si vei avea parte de multe aprecieri.

Rac

Iti place sa ai o abordare simpla cand vine vorba de viata de cuplu si renunti la vechile metode de a fi romantic.

Gesturile mici fac mereu diferenta si vei fi apreciata pentru cat de autentica si de sincera esti. Cu aceasta ocazi,e va veti consolida legatura si veti avea parte de un nou inceput.

Leu

Venus este in zona ta si ai ocazia de a-i fermeca pe cei din jurul tau, fie ca vorbim despre diversi prieteni apropiati, ori despre persoana iubita. Decat sa iti impui punctul de vedere clar si raspicat, mai bine tratezi orice situatie cu maturitate si eviti certurile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioara

Nu este stilul tau sa faci gesturi marete in numele iubirii, insa acum poti sa iti spui lui direct ca il placi. Initiaza o invitatie la o intalnire surpriza, in care sa va dati amandoi frau liber sentimentelor.

Balanta

Fie ca ai sau nu dreptate, vei cere celor din jur sa te asculte, sub orice forma. Din pacate, cu aceasta atitudine, esti perceputa drept un tiran si este posibil ca relatia de cuplu sa fie afectata de atitudinea ta rautacioasa.

Scorpion

Ar trebui sa pui piciorul in prag si sa ceri o marire de salariu. Lasa timiditatea si fii constienta ca eforturile si muncata trebuie rasplatite pe masura.

Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie.
Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie.[Sursa foto: PixaBay]

Sagetator

In aceasta perioada vei face un pas important pentru viitorul tau. Iti vei investi economiile intr-o afacere noua si castigurile nu vor intarzia sa apara.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Capricorn

Esti o fire sociabila si plina de viata insa, inaceasta perioada, preferi sa fii mai retrasa si sa iti acorzi un ragaz. Iti faci planuri in secret despre cum sa actionezi in continuare.

Varsator

Te concentrezi foarte mult asupra relatiei de cuplu si iti doresti sa faci lucrurile sa functioneze cat mai bine. Este timpul pentru mici schimbari, ca sa ajungi la mai bine.

Citeste si: Horoscop zilnic, vineri 25 iunie 2021. Află ce zodie face planuri de vacanță!

Pesti

Ai in fata ta o persoana care te impresioneaza de la prima privire, insa care este inaccesibila pentru tine. Desi aiincercat tot felul de metode sa ii atragiatentia, planul tau este sortit esecului. Nu te descuraja, vei intalni pe altcineva mai potrivit.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies