Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 26 iunie - 02 iulie 2017! O zodie sufera din iubire, alta are probleme de sanatate!


Citeste previziunile completele pentru saptamana 26 iunie - 2 iulie 2017.

Capricorn

Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie plata facturilor comune cu alţii sau datorii pe care le ai către alţii. Sunt momente bune de a te ocupa de bugetul de venituri şi cheltuieli şi de a-ţi planifica investiţii pe termen lung. Totul este să ai răbdarea necesară pentru a discuta şi cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii alături de care eşti implicat în administrarea şi folosirea unor bani şi bunuri comune. Marţi şi miercuri este rost de călătorii, discuţii elevate, de implicare în cursuri şi studii. Demersurile privitoare la relaţiile cu străinătatea sunt binevenite şi pot avea succes mai devreme sau mai târziu. Foarte important este segmentul socio-profesional.

Varsator

Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la segmentul partenerial. Discuţii, întâlniri oficiale, dar şi luarea unor decizii importante pe termen lung. Fii prudent şi mai ales atent le ceea ce îţi spun partenerii, în mod special partenerii, asociaţii din segmentul profesional.

Este multă forfotă la locul de muncă, astfel că răsturnările de situaţie pot apărea oricând. Financiar se conturează cheltuieli pe facturi, însă pot intra în discuţie şi cheltuieli legate de moşteniri sau partaje. Tot legat de locul de muncă apar chestiuni financiare, poate chiar obţinerea unor venituri suplimentare. Gânduri elevate, dorinţă de rafinare sufletească, dar şi de studii şi călătorii. 

Pesti

Rezervă momente pentru a te ocupa de sănătatea întregului organism. Planifică consultaţii, analize, intervenţii chirurgicale, dialoghează cu diverşi specialişti în sănătate. Sunt momente exclente pentru a obţine informaţii preţioase pentru îmbunătăţirea sănătăţii tale. Relaţiile parteneriale se animă mult la mijlocul săptămânii, de aceea fii prudent şi implică-te serios în tot ce ţine de relaţia matrimonială sau de relaţiile de colaborare profesională. Pentru că eşti pus pe distracţii sau prea implicat cu hobby-urile tale există riscul să-ţi neglijezi unele atribuţii oficiale. Segmentul financiar este important, pentru că se conturează noi variante de câştig.  


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul COMPLET pentru IULIE 2017: Incercari, greutati si despartiri pentru trei zodii

A băgat DIVORȚ! S-a întâmplat după o serie de înjurături în public

Horoscop AstroCafe pentru 24 iunie: Ziua de Sanziene aduce surprize pentru doua zodii

Zodii de barbati care te fac sa urasti dragostea! Atentie mare la ei, te distrug!

Cele 2 zodii care vor fi inselate toata viata! Au tras paiul scurt din zodiac!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop RAC Noiembrie 2021. Nativii Rac au probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri