Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 26 iunie - 02 iulie 2017! O zodie sufera din iubire, alta are probleme de sanatate!


Citeste previziunile completele pentru saptamana 26 iunie - 2 iulie 2017.

Berbec

O săptămână cu multă muncă, dar şi roadele vor fi pe măsură. Este nevoie să acorzi atenţie detaliilor de la locul de muncă, întrucât sunt posibile controverse colegiale din te miri ce. Acasă printre cei dragi îţi găseşti liniştea, de aceea rezervă momente şi energie vitală şi pentru segmentul domestic. Sănătatea este vulnerabilă, putând intra în discuţie consultaţiile sau analizele medicale. Dozează-ţi eforturile, odihneşte-te şi evită discuţiile ample.

Foarte importante sunt relaţiile parteneriale, astfel că atât divorţul cât şi căsătoria sunt posibile.  

Taur

Sectorul familial te solicită din plin în această săptămână. Se conturează întâlniri şi dialoguri cu neamurile, vizite în locurile natale, planuri necesare îmbunătăţirii condiţiilor locative. Foarte importante sunt amănuntele legate de casă şi familie, chiar dacă la prima vedere nu pare. Persoana iubită şi copiii sunt un alt subiect demn de luat în calcul, deoarece vei fi nevoit să participi la diverse acţiuni alături de acestia.

Este bine să ai în vedere şi momentele de recreere sau pentru un hobby. La serviciu se conturează noutăţi importante, atât în ceea ce priveşte activitatea profesională, cât şi relaţiile colegiale. 

Gemeni

Socializarea şi călătoriile pe distanţe scurte îţi deschid săptămâna. Mulţi vor veni în preajma ta pentru a afla noutăţi, pentru schimb de informaţii şi nu în ultimul rând pentru a afla de la tine sfaturi şi soluţii pentru propriile lor situaţii de viaţă.

Fii cumpătat la vorbă şi alege-ţi gesturile cu grijă! În plan familial se întrezăresc activităţi domestice alături de membrii familiei. Discuţiile pe teme patrimoniale pot fi la ordinea zilelor împreună cu multe controverse. Răbdare şi toleranţă! Foarte important ceea ce se petrece în relaţiile amoroase şi în cele cu copiii. Iubiri noi sau apariţia unui copil.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul COMPLET pentru IULIE 2017: Incercari, greutati si despartiri pentru trei zodii

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Horoscop AstroCafe pentru 24 iunie: Ziua de Sanziene aduce surprize pentru doua zodii

Zodii de barbati care te fac sa urasti dragostea! Atentie mare la ei, te distrug!

Cele 2 zodii care vor fi inselate toata viata! Au tras paiul scurt din zodiac!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de marti, 21 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri