Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 26 iunie - 02 iulie 2017! O zodie sufera din iubire, alta are probleme de sanatate!


Citeste previziunile completele pentru saptamana 26 iunie - 2 iulie 2017.

Rac

Debordezi de energie, astfel încât îţi poţi trasa planuri măreţe pentru mulţi ani de acum încolo. Este bine să selectezi doar rezultatele la care doreşti să ajungi şi nu calea prin care crezi tu că poţi ajunge la ele. Apar cheltuieli necesare traiului cotidian, dar este posibil să şi primeşti bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Se animă relaţiile cu anturajul apropiat, astfel că dialogurile, întâlnirile amicale şi călătoriile pe distanţe scurte vor fi frecvente.

Unii vor dori să afle amănunte despre planurile tale, de aceea fii prudent în vorbe şi gesturi. În plan familial se conturează noutăţi cu efecte pe termen lung.

Leu

Este bine să te ocupi în mod special de tine şi nevoile tale personale în această săptămână. Energia astrală te impulsionează să operezi acele schimbări care aşteaptă de multă vreme în ungherele sufletului tău, pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa.

Planifică o dietă, un program de analize şi consultaţii medicale, dar ocupă-te şi de relaţiile în care eşti implicat. Financiar se conturează venituri, dar şi cheltuieli sau informaţii privitoare la modificarea condiţiilor de muncă. Selectează priorităţile şi evită exagerările. Întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanţe scurte, dar şi abordarea unor studii sau cursuri pe termen mediu.

Fecioara

Ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian în primele două zile ale săptămânii, de aceea ar fi bine să rezervi momente numai pentru tine. Revelaţiile obţinute din sfere înalte te vor ajuta să iei decizii potrivite în următoarele zile mai ales decizii legate de prieteni şi de segmentul financiar. Inclusiv sănătatea ta va beneficia de ajutoare deosebite fie prin informaţii, fie prin apariţia unor oameni în preajma ta care te vor sprijini cumva.

Răbdare, prudenţă şi ascultă-ţi vocea interioară! A doua parte a săptămânii îţi aduce noutăţi financiare, primeşti bani, cadouri sau favoruri, dar există şi varianta să obţii o ofertă de colaborare pe termen lung.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul COMPLET pentru IULIE 2017: Incercari, greutati si despartiri pentru trei zodii

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Horoscop AstroCafe pentru 24 iunie: Ziua de Sanziene aduce surprize pentru doua zodii

Zodii de barbati care te fac sa urasti dragostea! Atentie mare la ei, te distrug!

Cele 2 zodii care vor fi inselate toata viata! Au tras paiul scurt din zodiac!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Ce i-a urat soțul Gabrielei Cristea de ziua acesteia pe rețelele de socializare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri