Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 26 iunie - 02 iulie 2017! O zodie sufera din iubire, alta are probleme de sanatate!


Citeste previziunile completele pentru saptamana 26 iunie - 2 iulie 2017.

Balanta

Cineva din anturajul prietenilor îţi va oferi soluţii optime privitoare la situaţiile de viaţă în care te afli deocamdată. Cum eşti foarte implicat în treburile profesionale există riscul să pierzi informaţii utile sau să respingi tot ce vine din partea celorlalţi. Opreşte-te din iureşul cotidian, analizează-ţi scopurile şi ascultă atent ce ţi se spune. Fiind liniştit, chiar şi preţ de câteva momente, vei înţelege rostul lucrurilor dincolo de aparenţele cotidiene.

Pe 28 şi 29 Iunie ai nevoie de odihnă, pentru că organismul este obosit. Se pot activa niscai probleme digestive sau neplăceri legate de picioare. Cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine.  

Scorpion

Eşti solicitat în plan socio-profesional, în sensul că vei fi nevoit să participi la tot soiul de reuniuni cu şefi sau cu persoanele autoritare din familie.

Unele dialoguri sau gesturile unora te pot pune serios pe gânduri. Chiar dacă pe moment eşti necăjit de ceea ce se petrece în jurul tău, există un sâmbure de adevăr. Observă atent, reţine şi în serile acestor zile gândeşte-te pe îndelete. Revelaţiile astfel obţinute îţi vor fi de mare folos. Prietenii te pot sfătui de bine, mai ales în chestiunile care ţin de segmentul profesional şi de relaţii oficiale cu diverse persoane care te pot ajuta să ascensionezi pe o scară ierarhică dorită de tine.
Pe de altă parte ai nevoie şi de odihnă.

Sagetator

Mentalul îţi este animat de gânduri nobile şi de o mare dorinţă de implicare în activităţi culturale. Vizionează un film, o piesă de teatru, lecturează cărţi şi propune-ţi să participi la seminarii, conferinţe, cursuri susţinute de oameni erudiţi. Pe de altă parte pot intra în discuţie călătoriile pe distanţe lungi şi călătoriile în străinătate.

La serviciu eşti solicitat de către şefi, dar este posibil să ai de-a face şi cu oficilialităţi ale unor instituţii conexe. Prudenţă şi răbdare! Ai şanse bune de a-ţi consolida poziţia în cadrul unui grup de lucru şi de a fi apreciat pentru eforturile depuse în câmpul muncii. A doua parte a săptămânii îţi aduce în preajmă prieteni importanţi.  

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul COMPLET pentru IULIE 2017: Incercari, greutati si despartiri pentru trei zodii

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Horoscop AstroCafe pentru 24 iunie: Ziua de Sanziene aduce surprize pentru doua zodii

Zodii de barbati care te fac sa urasti dragostea! Atentie mare la ei, te distrug!

Cele 2 zodii care vor fi inselate toata viata! Au tras paiul scurt din zodiac!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri