Horoscop complet AstroCafe 13 decembrie: Doua zodii au de suferit astazi


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 13 decembrie 2017.

Capricorn

Multă forfotă în plan socio-profesional, persistând senzaţia de mers în gol. Pentru că discuţiile purtate cu şefii sau autorităţile par dezagreabile, ar fi bine doar să asculţi şi să răspunzi scurt şi la obiect. În după-amiaza zilei este rost de întâlniri şi discuţii cu prietenii. Unii te vor sfătui de bine, alţii te vor amuza, însă vor fi şi unii, puţini la număr, care te vor provoca în continuare.

Varsator

Va intra în polemici cu alţii pe teme spirituale îţi aduce neplăceri sufleteşti, tensiuni mentale şi relaţii conflictuale. De aceea evită cotradicţiile şi oamenii provocatori. Depune eforturi pentru a-ţi rafina mintea şi sufletul. Sistemul tău de valori morale şi spirituale este mai important decât cele spuse în grabă şi pe negândite de orice persoană şcolită în ale vieţii.

Pesti

Astăzi poţi privi cu uşurinţă dincolo de vălul lumii materiale, aflând astfel informaţii preţioase vizavi de relaţiile şi situaţiile în care eşti implicat. Pe căi mai puţin obişnuite apar tot soiul de idei, aparent irealizabile, dar care rezonează cumva cu o parte a sufletului tău. Încrederea că-ţi poţi vedea visele cu ochii reprezintă o temă la care merită să meditezi.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri