Horoscop complet AstroCafe 13 decembrie: Doua zodii au de suferit astazi


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 13 decembrie 2017.

Balanta

Cu greu îţi intră cineva sau ceva în voie, deoarece energia zilei te predispune la fluctuaţii emoţionale bruşte. Depune eforturi constante pentru a menţine un echilibru în toate. Îţi sunt favorzate numai acele activităţi de rutină pe care le poţi desfăşura uşor şi rapid. Relaxează-te, pentru că sunt momente pasagere. Spre seară te vei simţi mult mai bine.

Scorpion

Eşti un bun observator astăzi, pentru că simţurile tale sunt active şi pot detecta orice situaţie în care joci un rol important. Ţine cont de primele impulsuri, însă nu-ţi divulga metodele de aflare a unor secrete sau informaţii preţioase. Unii te observă atent, fie pentru a învăţa de la tine câte ceva, fie pentru a te împiedica în vreun fel la momentul potrivit. Prudenţă, răbdare, tolereanţă!

Sagetator

Oricât te-ai apropia de prieteni, prin varii metode, nu vei obţine efectul scontat. Ziua predispune la însingurare şi la înlăturarea măştilor. Foarte uşor vei observa cine îţi este cu adevărat loial şi cine doar profită de pe urma ta. Detaşează-te de ceilalţi, evită aşteptările şi ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta. Spre seară ai nevoie de odihnă şi mult somn.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ioana Ginghină, declarații dure la adresa fostului soț: "Am pretenția să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri