Horoscop complet AstroCafe 13 decembrie: Doua zodii au de suferit astazi


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 13 decembrie 2017.

Rac

Eşti solicitat de către membrii familiei sau de rezolvarea urgentă a unor treburi gospodăreşti. Însă dinspre locul de muncă apar situaţii neprevăzute care îţi răstoarnă programul stabilit pentru astăzi. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate! Secretul constă în a-ţi stabili priorităţile şi a acţiona în consecinţă. Spre seară te vei bucura de odihnă alături de cei dragi.

Leu

Gândirea şi comunicarea îţi sunt umbrite, astfel că ar fi bine să eviţi discuţiile ample, luarea deciziilor şi semnarea documentelor care te implică pe termen lung. Revizuieşte-ţi relaţiile cu anturajul apropiat şi felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Rezervă momente pentru odihnă, plimbări uşoare în aer liber şi pentru a citi o carte bună.

Fecioara

Tentaţia cheltuielilor este mare, mai ales pe obiecte de înfrumuseţare, de îmbrăcăminte, în general pe lucruri scumpe. Îţi poţi îndeplini un moft mai vechi, însă chibzuieşte pe îndelete. Poate apărea o situaţie deosebită în care să fii nevoit să ajuţi pe cineva drag cu bani sau bunuri. După-amiaza zilei este bună pentru relaxare şi taifas cu alţii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri