Horoscop complet AstroCafe 13 decembrie: Doua zodii au de suferit astazi


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 13 decembrie 2017.

Berbec

În prima parte a zilei poţi pune la punct detalii ale colaborărilor în care eşti implicat sau detalii privitoare la relaţia cu partenerul de viaţă ţi de afaceri. Chiar dacă există tensiuni între tine şi ceilalţi, lasă-le deoparte şi susţine-ţi punctele de vedere. După-amiază te vei simţi mai bine. Intervin cheltuieli comune majore, atât în plan personal cât şi profesional.

Taur

Mult de lucru la serviciu, dar şi acasă mai sunt treburi restante. Se recomandă prudenţă, întrucât sunt posibile situaţii bulversante, refuzul unor colegi de a coopera şi discuţii sterile. Alege priorităţile şi evită implicarea în treburi care nu te privesc. Ai nevoie de o reevaluare a situaţiei profesionale şi a modului în care îţi îndeplineşti sarcinile de lucru.

Gemeni

Tensiuni în relaţiile sentimentale! Se recomandă prudenţă, deoarece rişti, fără rost, să strici situaţii bune. Ziua este favorabilă desfăşurării activităţilor uşoare, recreative alături de oameni dragi şi de încredere. Evită discuţiile contradictorii şi a avea aşteptări prea mari de la alţii. Nevoia de afecţiune şi de gesturi trandre îţi va fi satisfăcută la momentul potrivit.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri