HOROSCOP COMPLET 2019. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în noul an!


Horoscop Gemeni 2019

 

Pentru Gemeni, anul 2019 va fi o perioada cu un nivel ridicat de energie în aproape toate zonele vieţii. Vei face o revizuire completă, atât a stării fizice cât şi a celei mentale. Noi oportunităţi vor apărea în calea ta. Profită de ele. Recompensele sunt după colţ. Nu va fi o problema să obţii favoruri în viaţă personală şi în cea profesională. Acesta va fi un moment în care personalitatea ta adevărată va fi în prim plan. Ai grijă la promisiunile false şi la responsabilităţi.

 

Horoscop Gemeni 2019 Carieră

 

În acest an, efectele combinate ale lui Jupiter şi ale lui Saturn te vor ajută să îţi dovedeşţi starea de spirit în domeniul tău de carieră. Această ar fi o perioada bună pentru a-ţi largi orizontul în termeni de investiţii în afaceri. O nouă faza a vieţii te aşteaptă în această perioada în domeniul tău profesional. Nu te mulţumi doar cu realizările actuale şi urmăreşte-ţi ţelurile. S-ar putea că unii colegi să te trateze cu răceală. Fii atent la acţiunile lor şi şi încearcă să câştigi bunăvoinţa superiorilor la locul de muncă. În acest an, vei observă un progres lent dar sigur în carieră ta. Trebuie să fii temperat atunci când vine vorba de muncă. Nu este ok să munceşţi prea mult fără să te relaxezi. Ia-ţi o vacanţă. Lucrul în echipa da roade în această perioada pentru cei din zodia Gemeni.

 

Horoscop Gemeni 2019 Dragoste

 

Viaţă de dragoste a nativilor Gemeni este plină de vigoare şi aromă în acest an. Poziţia lui Jupiter te va ajută să te îmbunătăţeşţi emoţional şi să fii mai entuziasmat în ceea ce priveşte viaţă amoroasă. Viaţă ta socială este mai activă acum, la timp pentru a-ţi îmbunătăţi şi viaţă amoroasă. Nu te teme să arăţi cum eşţi tu cu adevărat faţă de potenţialii parteneri. Nu inventa lucruri şi nu îţi înşela partenerul/partenera. Vei avea parte de multă pasiune şi plăcere în acest an. Cu toate acestea, unii Gemeni ar putea avea resentimente faţă de partenerii lor, în sensul că emoţiile sau sentimentele nu le sunt împărtăşite. Apoi, sunt acei Gemeni care sunt prinşi în două relaţîi în acelaşi timp şi vor încheia anul într-o notă proastă. Pentru a evita complicaţiile ulterioare, este mai bine să lămureşţi situaţia o dată pentru totdeauna. Sfârşitul anului ar putea să vadă unele separări, reconcilieri sau răsturnări de situaţie în viaţă ta .

 

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Livian de la Puterea dragostei, în lacrimi din cauza Biancăi! A plecat din emisiune

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri