Ninsori, lapovită şi polei, în mai multe zone. Noi avertizări meteo COD GALBEN de vreme severă imediată


Vremea va fi deosebit de rece în toată ţara. Se vor semnala precipitaţii mixte în Oltenia şi pe spaţii mici în Muntenia şi în estul Transilvaniei, iar în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei şi sudul Dobrogei vor predomina ploile. În zona montană vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste ninsori. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. ANM a emis noi avertizări meteo cod galben de tip nowcasting pentru zona Dobrogei. Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Mangalia şi Midia sunt închise momentan, din cauza vântului puternic.

 

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice, iar în restul ţării valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale în ultima decadă a lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -3...-2 grade în jumătatea de nord a Moldovei şi 6...8 grade în regiunile vestice. Minimele termice vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, mai scăzute în Moldova.

 

Cerul va fi noros, cu intervale de înseninare în cursul nopţii local în estul teritoriului. Se vor semnala precipitaţii mixte în Oltenia şi pe spaţii mici în Muntenia şi în estul Transilvaniei, iar în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei şi sudul Dobrogei vor predomina ploile. În zona montană vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste ninsori. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a zilei în sud-est, cu viteze mai mari pe litoral, unde rafalele vor atinge 55...65 km/h. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă, asociată izolat cu depunere de chiciură.

 

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de rece, cu cerul noros. În primele ore ale zilei, vor fi posibile precipitaţii mixte, slabe, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă în jurul valorii de -1 grad.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri