HOROSCOP COMPLET 2019. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în noul an!


Horoscop Leu 2019

 

Pentru anul 2019, nativii Leu îşi lasă partea materialistă şi umană să iasă în evidenţă. Unii ar putea renunta la obiceiurile mai puţîn bune. Jupiter şi Saturn te vor ajută să fii în lumina reflectoarelor tot anul. În 2019, vor apărea schimbări radicale în viaţă personală şi profesională. Vei putea să faci mai multe lucruri în acest an decât în anii anteriori, dar va trebui să îţi ţîi sensibilitatea sub control deoarece ţi-ar putea împiedică creşterea.

 

Horoscop Leu 2019 Carieră

 

Carieră nativilor din zodia Leu va trece prin mai multe urcuşuri şi coborâşuri în anul următor. Deşi îţi va fi greu, îţi vei îndeplini obiectivele pe termen scurt. Planifică-ţi viitorul în carieră, munceşte că să îţi atingi obiectivele şi nu te lasă deranjat de greutăţile cotidiene. Rafinează, redefineşte şi refă-ţi etică profesională pentru a finaliza proiectele la timp. Identifica cauza problemelor pentru a menţine o relaţie productivă cu colegii de muncă şi cu superiorii. Prima jumătate a anului ar putea fi destul de laborioasă, în timp ce a două jumătate a anului îţi va aduce un sentiment de stabilitate şi optimism în domeniul profesional.

 

Horoscop Leu 2019 Dragoste

 

Viaţă de dragoste a nativilor Leu va fi fenomenală în acest an. Atât cei singuri cât şi cei care se află deja într-o relaţie ar putea să facă schimbări majore în viaţă lor de dragoste. Saturn şi Jupiter îţi vor îmbunătăţi în continuare partea sensibilă şi senzuală. Deşi vei avea parte şi de momente mai dureroase, recompensele vor fi pe măsură. Încearcă să schimbi modul în care îţi exprimi sentimentele deoarece ar putea să îţi îmbunătăţească pespectivele de a întâlni potenţiali parteneri. Uneori, trebuie să faci compromisuri împreună cu partenerul tău pentru a aduce mai mult romantism în viaţă voastră. Nu lasă să se dezvolte lacune de comunicare între ţine şi partener. Unii Lei vor avea destule întâlniri romantice în viaţă lor în această perioada, astfel că vor avea de unde alege.

 

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri