HOROSCOP COMPLET 2019. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în noul an!


Horoscop Taur 2019

 

Va există multă pace şi libertate de acţiune în viaţă Tăurilor în acest an. Împrejurările vor fi de aşa natură încât poţi să te odihneşţi şi să te relaxezi. Pe măsură ce Pluto tranzitează casă Capricornului, te simţi mult mai uşor din punct de vedere fizic şi mental. Anumite aspecte ale vieţii tale te îndeamnă să faci un pas în spate, să aştepţi şi să observi. Sensibilitatea va fi punctul tău forţe în acest an şi te va apropria mai mult de cei din jurul tău. Totuşi, asigura-te că nu îţi strici relaţiile cu persoanele apropiate.

 

Horoscop Taur 2019 Carieră

 

 

În acest an, performanţă în carieră va fi la cote maxime. Vei fi influenţat de factori externi în domeniul tău. Fii stabil în privinţa ambiţiilor şi obiectivelor tale şi lasă încăpăţânarea deoparte. Vei fi destul de ocupat pe tot parcursul anului în ceea ce priveşte volumul de muncă. Cu toate acestea, nativii Taur sunt sfătuiţi să se abţînă în a acceptă orice proiect în echipa sau în colaborare. Următorii ani îţi vor aduce multe reuşite dacă depui toate eforturile necesare în acest an. Spre sfârşitul anului, sunt aşteptate rezultate tangibile la nivelul carierei.

 

Horoscop Taur 2019 Dragoste

 

Viaţă amoroasă a persoanelor din zodia Taur va fi în armonie în anul 2019. Va fi o perioada foarte liniştită şi vei avea parte de experienţe foarte satisfăcătoare în viaţă ta amoroasă. Pentru unii Tauri, dragostea va fi principala preocupare din viaţă lor, în timp ce pentru alţi Tauri va fi o pierdere totală de timp şi de energie. Sensibilitatea ta va face relaţiile să funcţioneze. Jumătatea anului ar putea aduce potenţiali parteneri de cuplu în viaţă ta. Renunta la vinovăţia şi greşelile din trecut şi priveşte spre viitor. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, această este o perioada în care relaţiile voastre se vor întări pentru a rezistă testului timpului şi al destinului. În acest an, vei simţi o nevoie puternică de a-ţi mulţumi partenerul/partenera mai mult că niciodată. Planetă iubirii se află de partea voastră şi armonia va prevala în zona iubirii voastre în acest an.

 

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri