Horoscop AstroCafe pentru 4 octombrie: Racii primesc vesti proaste din strainatate


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 4 octombrie 2017.

Berbec

Ziua este favorabila activitatilor de rutina si daca se poate departe de ochii si urechile lumii. Fortele tale sunt la un nivel scazut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesionala, de aceea ai grija cum iti indeplinesti indatoririle si cum relationezi cu colegii. O discutie de taina cu cineva de încredere iti va lamuri unele aspecte profesionale.

Taur

Dialoguri şi întâlniri cu prietenii. Sunt posibile altercatii, insa cu putin efort si bunavointa te vei descurca excelent. Ti se pot recunoaste meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuti sau vizavi de implicarea ta in actiuni umanitare, Totusi fii rezervat in comentarii, deoarece unii vor incerca sa profite de pe urma muncii si experientei tale. Prudenţă la locul de muncă!

Gemeni

S-ar putea sa participi la sedinte profesionale, la care vei fi invitat sa iei cuvantul. Pregateste-te serios si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Atentie ca emotivitatea este accentuata, fiind astfel foarte usor de impresionat. Ordoneaza-ti gandurile si vorbeste scurt, direct si la obiect. Nemulţumirile din sfera domestică îţi distrag atenţia de la serviciu, aspect remarcat ceilalţi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri