Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 - Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!


Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 - Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!

Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru prima săptămână din luna octombrie.

Berbec

Pe 2 septembrie, continuă stările de încordare şi efort pentru a face faţă provocărilor profesionale instalate cu o zi în urmă. Nativii se pot confrunta cu constrângeri şi limitări. Între 2 septembrie, după ora 23:07′, şi 5 septembrie dimineaţa, întâlniri neaşteptate cu persoane importante sau interesante care pot interveni în viaţa şi activitatea nativilor în chip autoritar. Cei tineri pot cunoaşte persoane speciale, pe care le admiră şi de la care vor avea ce învăţa.

Dinamică specială a relaţiilor afective care pot cunoaşte momente de suspans. În general, Berbecii vor fi plini de ambiţie şi iniţiativă ori de câte ori va fi vorba să cucerească o femeie; provocarea va fi trăită intens. Între 5 septembrie, după ora 08:29′, şi 7 septembrie după-amiaza, dorinţă de calm şi stabilitate sau de mai multă ordine în viaţa personală. Totuşi, ţinând cont că, în ziua de 6 septembrie, va avea loc faza de Lună

Plină în Peşti, pe axa caselor VI-XII, se poate anticipa că nativii vor fi obligaţi să se aplece cu mai multă sârguinţă asupra sarcinilor de serviciu.

Din punctul de vedere al sănătăţii, va fi un moment prielnic pentru activităţile ce impun efort fizic, rezistenţă nervoasă şi un psihic stabil care să le permită nativilor să lucreze sub presiunea unor termene de predare sau a unor exigenţe speciale. În acest sens, îi va ajuta şi planeta Marte care, pe 5 septembrie, la ora 12:35′, va intra în zodia Fecioarei şi le va da un plus de metodă şi răbdare ori de eficienţă în demersurile practice. Între 7 septembrie, după ora 15:02′, şi 8 septembrie, revenire a provocărilor în plan profesional care îi vor obliga pe Berbeci să se angajeze într-o competiţie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

6 combinatii dezastruoase de zodii. Dar in dormitor sar scantei!

Acestor zodii li se vor implini toate visele pana la finalul anului! Sunt cele mai norocoase!

Horoscop Roxana Luşneac săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2017! Doua zodii culeg roadele karmice

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 6 martie 2021! Află ce zodie descoperă o greșeală mare la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri