Horoscop COMPLET AstroCafe saptamana 2 - 8 octombrie 2017: Stres, certuri, probleme de sanatate si despartiri pentru zodii!


Citeste previziunile astrologice complete pentru saptamana 2 - 8 octombrie 2017.

Berbec

Este bine să te ocupi numai de tine şi planurile tale în această săptămână. Rezervă momente de linişte, în singurătate, analizează situaţia în care te afli şi relaţiile pe care le ai cu ceilalţi. Concluziile formulate acum te vor ajuta să conturezi noi direcţii de viaţă personală şi profesională. Practic se deschide o etapă foarte importantă, astfel că pornind la drum cu o altă filozofie de viaţă şi cu scopuri nobile, toate ţi se vor revela după pofta şi nevoile sufletului tău. Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, bine fiind să ţii cont şi de asta. Odihnă, discreţie, eforturi dozate şi încrederea nestrămutată că totul se desfăşoară spre binele tău suprem.

Taur

Dialogurile cu prietenii şi cu persoanele din mediul profesional care îţi susţin proiectele şi activitatea te vor pune serios pe gânduri. Se conturează schimbări benefice la locul de muncă, astfel că ar fi bine să fii deschis la nou. Ai temeri vizavi de viitorul tău în domeniul profesional, însă depune eforturi conştiente să te liniteşti şi să ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta. Sunt posibile conflicte la serviciu, atât din partea colegilor, cât  şi din partea subalternilor, însă hiba este la tine. Ceva nu faci sau nu comunci corect sau exagerezi cu sarcinile de lucru sau pur şi simplu te implici în treburile altora fără rost. Odihneşte-te şi controlează-ţi reacţiile!

Gemeni

O perioadă importantă în plan socio-profesional! Se conturează reuniuni profesionale, dialoguri cu şefi, cu reprezentanţi ai unor instituţii şi multe sarcini de lucru. Minunat este că eşti ajutat de cei dragi, astfel că te poţi implica în proiecte de anvergură pe termen lung. Totuşi se deschide o altă etapă la locul de muncă, fiind nevoie acum să definitivezi sarcini anterioare sau ceva să schimbi în relaţiile tale profesionale. Prietenii te provoacă mult pe teme personale, aspect destul de delicat. Fereşte-te de a povesti despre tine şi vulnerabilităţile tale! Unii pot interpreta greşit ceea ce spui sau gesturile pe care le faci. Ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 - Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!

Se anunță DIVORȚUL anului în showbiz! Artista e șocată: ”Nu permit așa ceva!”

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

6 combinatii dezastruoase de zodii. Dar in dormitor sar scantei!

Acestor zodii li se vor implini toate visele pana la finalul anului! Sunt cele mai norocoase!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Restricții dure pentru zeci de mii de români! S-a anunțat carantina până pe 8 februarie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri