Horoscop 2020. Previziuni zodiacale pentru anul 2020


Horoscop 2020. Previziuni zodiacale pentru anul 2020

Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru anul 2020. Când vor începe lucrurile să se stabilizeze și să meargă în sensul dorit de noi.


In articol:

Cunoscuta astroloagă Cristina Demetrescu a dezvăluit cum va fi anul 2020 pentru fiecare zodie în parte. Avem un an în care, dacă până acum ne-am conectat cu trecutul și a fost o perioadă karmică, de eliberare, intrarea lui Lilith, a lui Marte, care va avea un traseu foarte lung în zodia Berbecului, care este o zodie a lui azi, apoi intrarea lui

Saturn în Vărsător, ne poziționăm în prezent și apoi spre viitor, ca din 2021 să fie într-adevăr un an de modernizare. Începe o nouă etapă, care este marcată chiar din luna ianuarie.

Este un an intens, poate un an prea pe repede înainte, suntem mai puțin lipsiți de răbdare, ceea ce este un minus.

Horoscop 2020 BERBEC

Berbec: Provocările sunt extrem de mari, din punct de vedere profesional, această aliniere, acest ciorchine de planete se poziționează în sfera profesională.

Dacă până acuma, Berbecul trebuia să-și împartă timpul și să echilibreze lucrurile între familie și profesie, în funcție de vârstă și de priorități, de data aceasta Berbecul nu trebuie să rateze oportunitățile lui 2020. Este un an de provocare din punct de vedere profesional și pentru cei mai tineri, și pentru cei mai în vârstă, și pentru cei care vor să se angajeze sau doresc să se afirme cu activități independente.
Există și noroc, există și schimbări. Trebuie să fie pregătiți, poate să mai studieze, pentru că undeva, în data de 5 iunie, axa destinului va schimba ruta, asta înseamnă mai multă comunicare, mai mult studiu, mai multă readaptare în prezent. Vestea bună este că se eliberează în luna ianuarie de o etapă karmică, de descărcare, pe care mulți poate nu au înțeles-o. Trebuie să fie atent la impulsivitate tot acest an. Greșelile începătorului s-ar putea să coste.

Citeste si: Horoscop rune aprilie 2020. Provocări și tensiuni, atenție mare la sănătate!

Horoscop 2020 TAUR

Taur: Au anumite provocări de alt tip. Cei care vor să călătorească, să studieze au un an foarte bun, tinerii care vor să urmeze studii sau cei care sunt trecuți de o anumită vârstă și vor să se ducă spre un alt domeniu este un an de experiență și trebuie să fie deschiși noilor experiențe și să depășească anumite limite cu care ei practic au fost obișnuiți. Aceste prime zodii sunt bine aspectate din punct de vedere al provocărilor profesionale și al evoluției pe care pot merge. Trebuie să fie atenți la sănătate, anul acesta este bine ca lucrurile să fie luate din timp pentru că acest Lilith coboară spre zona sănătății, aduce o serie de erori medicale, nu știi ce ai, iar din 29 iunie, când intră Marte, este posibil și unele intervenții. În rest, sunt puși pe investiții. Vor avea niște demersuri profitabile, că tot ceea ce fac fac cu gândul de a câștiga mai bine.

Horoscop 2020 GEMENI

Gemeni: O să urmeze o perioadă excepțională pentru Gemeni. Perioada excepțională pentru zodiile de Aer va începe odată cu mutarea energiilor a lui Saturn, care iese din Capricorn și intră în Vărsător, care o să se potrivească foarte bine cu destinul care intră în Gemeni și vine cu schimbări. Dar aceste energii de aer când destinul intră în 5 iunie și o să stea un an și jumătate, Saturn va sta temporar între 3 martie și 2 iulie. Trebuie să-și finalizeze în 2020 toate schimbările, sunt schimbări fundamentale pe care unii le-au înțeles. Pur și simplu devii alt om, altcineva, trebuie să-ți studiezi anumite valențe. Problema asta este foarte serioasă atâta vreme cât toată această aglomerare de planete stă pe casa transformărilor. Poate fi supus și la schimbări involuntare, care vin de la destin, se poate ajunge și la divorțuri, și la partaje. Pentru ei, este un an de câștig, dar nu putem știi de unde câștigă sau de unde vin acești bani. Este un an foarte profitabil, în care pot recupera pierderi pe care le-au avut în anii precedenți. Atenție la relațiile cu prietenii care nu sunt atât de bune.

Citeste si: 3 zodii care își găsesc sufletul pereche în luna aprilie

Horoscop 2020 RAC

Rac: Mai are până pe data de 5 iunie sensul vieții pe zodia lor, ceea ce înseamnă că puterea este în mâinile lor, dincolo de lucrurile de destin care se pot întâmpla. Presiunea la zodia Rac este foarte mare pentru că planetele sunt vizavi de ei, adică Racul nu mai poate. Trebuie să se scuture puțin de orice fel de obligații, presiunea este mare și e posibil să nu mai facă față, pentru că este momentul ca Racul să se gândească și la el. După data de 5 iunie, sensul vieții intră pe o zonă de sănătate, de încercare, epuizarea energiei este cea care sau faptul că Racul nu știe să-și facă puțin echilibru și să nu mai facă lucrurile pentru că trebuie, ci și atunci când le simte, este posibil ca starea lui fizică, de sănătate sau alte tipuri de situație, de încercări să le pună capac după vară încolo. Mai primesc puțină susținere și de la partenerul de viață, acolo unde sunt. Mai sunt Raci care se pot căsători, dar presiunea pe această casă astrologică este foarte mare. Aspecte profesionale nu tocmai bune cu șefii și să se pregătească pentru schimbările anilor viitori. Ceea ce nu le place acum, trebuie să se aștepte că se va schimba.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop luna aprilie 2020 Cristina Demetrescu. Atenționări pe partea sănătății, trei zodii au probleme la locul de muncă

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 6-12 aprilie 2020. Gemenii pot pierde startul unei noi etape, iar Berbecii pot fi afectați pe plan sentimental

Horoscop 5 aprilie. Ce spun astrele? Zodia ta este călăuzită de Sfântul Mihail

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri