HOROSCOP 2019-2020: Saturn în Capricorn vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure


Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani Saturn în Capricorn până pe 21.03.2020 vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conştientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricţie, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem. În caz contrar, ne va oferi o lecţie dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ.

Cei care au muncit ani la rând dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi în faţă, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor răzvrăti. Până la sfârşitul tranzitului lui Saturn în 2020, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastră.

De aceea recomandăm răbdare şi înţelepciune. Saturn în Capricorn doreşte să facă curăţenie din interior, poate de aceea vom simţi că avem o stare ciudată, care ne apasă pe suflet. Capricornul guvernează: politică, biserică, monarhie, marile corporaţii, sistemul monetar, macroeconomia.

Schimbările produse în aceste structuri ale statului vor genera ample conştientizări în memoria colectivă. Recomandăm să concepeţi un plan pe domeniul de viaţă analizat pentru fiecare semn zodiacal , pentru a şti unde doriţi să mergeţi, deoarece aceste proiecte vor fi în lucru în următorii 29 de ani.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Citește și:

Aceştia sunt bărbaţii care NU se pot implică imediat într-o relaţie serioasă, pe termen lung - Zodiile dezvăluie totul

Horoscop COMPLET Decembrie 2018. Cine va fi într-o dispoziţie romantică şi cui i se vor ruină planurile de Sărbători

Horoscop 9 noiembrie 2018. Dragoste tulburătoare, mulţi bani şi o problemă urgentă

Cum poti trece peste un esec financiar, in viziunea lui Teo Trandafir. Prezentatoarea concursului “Vrei sa fii milionar?”, sfaturi despre cum sa faci fata unei situatii...

Europa recurge la o serie de măsuri stricte. Cehia intră în carantină iar Spania depășește un milion de infectări

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 26 octombrie 2020. Nativii zodiei Leu, sfătuiți să fie mai precauți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri