Aceştia sunt bărbaţii care NU se pot implică imediat într-o relaţie serioasă, pe termen lung - Zodiile dezvăluie totul


Aceştia sunt bărbaţii care NU se pot implică imediat într-o relaţie serioasă, pe termen lung - Zodiile dezvăluie totul

O relaţie serioasă e dorinţa oricărei femei ... cu ce bărbaţi nu există şansa unei relatii de lunga durată Cei mai mulţi oameni îşi doresc relaţii pe termen lung, dar sunt şi cei care pur şi simplu nu se pot implica, chiar dacă sunt îndrăgostiţi. Dacă sunteţi împreună cu o astfel de persoană, nu vă lăsaţi descurajaţi, deoarece lucrurile se pot schimba! Pentru început e nevoie să îi înţelegeţi, să descoperiţi împreună motivele fricii sale de angajament şi să le rezolvaţi.

Sunt trei semne zodiacale care sunt „programate” astrologic pentru lipsa de implicare într-o relaţie serioasă, pe termen lung.

Centrat pe sine, nativului BERBEC îi este destul de greu să se angajeze în cuplu, deoarece are dificultăţi în a vedea prin perspectiva partenerului şi se poate simţi frustrat de compromisuri. Asta nu înseamnă ca Berbecii nu pot fi parteneri maturi, responsabili, grijulii dacă îşi doresc să aibă relaţii serioase. Adesea, este doar nevoie să conştientizeze relaţia şi să nu-şi privească partenerul ca pe cineva care îl ţine în loc.

Nativul SĂGETĂTOR este liberul rătăcitor al zodiacului. Ca atare, nu este dornic să renunţe la libertate în favoarea unei relaţii. Indiferent cât de minunat este partenerul, Săgetătorii vor fi mereu în căutare de ceva străin.

Ar fi nevoie să înţeleagă că le pot avea pe amândouă- şi relaţie de durată, şi libertate! Dacă s-ar gândi doar la cât de distractiv poate fi să explorezi teritoriul necunoscut cu partenerul.

Ar trebui să înceapă să vadă parteneriatul ca pe o modalitate de a-şi extinde opiniile- două capete sunt mai bune decât unul singur.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop COMPLET Decembrie 2018. Cine va fi într-o dispoziţie romantică şi cui i se vor ruină planurile de Sărbători

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Horoscop 9 noiembrie 2018. Dragoste tulburătoare, mulţi bani şi o problemă urgentă

Cum poti trece peste un esec financiar, in viziunea lui Teo Trandafir. Prezentatoarea concursului “Vrei sa fii milionar?”, sfaturi despre cum sa faci fata unei situatii...

Iuliana a ajuns pe mâna medicilor! Câştigătoarea "Bravo, ai stil", intervenţie la nivelul feţei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri