Horoscop 9 noiembrie 2018. Dragoste tulburătoare, mulţi bani şi o problemă urgentă


Horoscop 9 noiembrie 2018. Zi tulburătoare în dragoste, pentru unele zodii. O persoană din trecut, venită din senin, dă totul peste cap şi trezeşte sentimente ce păreau a fi stinse. Pe plan profesional apar situaţii complicate, care necesită atenţie totală. Sunt bani la mijloc, iar câştigurile sau pierderile ar putea fi uriaşe.

Horoscop 9 noiembrie 2018 Berbec

Berbecii traversează o perioadă extrem de creativă. Conştienţi de potenţialul pe care îl au, nativii din această zodie încearcă să-şi folosească talentul şi puterea pentru a schimba, în bine, măcar puţin din viaţa celor dragi.

Atitudinea va fi rapid remarcată de colegi şi prieteni, iar respectul dobândit îi va impulsiona să meargă mai departe pe acest drum. Micile gesturi contează enorm.

Horoscop 9 noiembrie 2018 Taur

Nu întotdeauna trebuie să rezolvi problemele care apar peste zi, uneori este indicat să le eviţi, oricât de ciudat ar părea. Mai ales când aceste probleme sunt cauzate de decizii greşite, luate sub impusul momentului, de către oameni care nu au calculat consecinţele.

Este de preferat să-i laşi pe cei din jur să realizeze gravitatea situaţiei, pentru ca acest scenariu să nu se mai repete pe viitor. Seara se anunţă a fi spectaculoasă, la o petrecere cu prietenii din copilărie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Citește și:

Cum poti trece peste un esec financiar, in viziunea lui Teo Trandafir. Prezentatoarea concursului “Vrei sa fii milionar?”, sfaturi despre cum sa faci fata unei situatii...

A murit pe patul de spital! Medicii nu au mai putut face nimic pentru îndrăgitul actor

Cum să decodezi un bărbat: Ce spun semnalele lui sexuale despre el

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 8 - 14 noiembrie 2018. Cele mai avantajate vor fi zodiile de apă. Zile minunate le aşteaptă

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri