Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 8 - 14 noiembrie 2018. Cele mai avantajate vor fi zodiile de apă. Zile minunate le aşteaptă


  Chiar dacă fenomenul de Luna Noua s-a consumat în ziua de 7 Noiembrie, efectele ei vor fi resimtite la un nivel mult mai crescut în urmatoarele zile pentru aproximativ o saptamana. Intervalul 8 - 14 noiembrie va fi caracterizat prin dorinta unei schimbari la nivel de propire personalitate si se va reflecta in actiunile noastre din tot acest interval. 

 

   Constientizarea propriei identitati, valori si aspiratii, ne va pune fata in fata cu noi insine si fiecare vom culege roadele experientelor, trairilor, modului de percepere si simtire a tot ceea ce este palpabil in jururl nostru. Evenimente in plina desfasurare care vor avea un dinamism accentuat. Intuitia ne va ajuta la tot ceea ce numim transformare, dinamica, forma de manifestare si dorinta de evolutie. O etapa care prin nuanta ei va aduce acea stare de spirit in care vom constientiza vulnerabilitatile, aspectele dinamice si punctele forte! Va trebui doar sa ne ascultam intuitia si vom cunoaste in ce directie ne indreptam. 

 

   Un alt aspect benefic consta in reconfigurarea prioritatilor noastre. Evenimentele de viata si ideile. Interesul fata de spiritualitate asa cum o va transpune fiecare nativ in planul sau existential, atasamaentul fata de camin si familie, valorile traditionale, rememorarile din trecut, vor fi doar unele dintre directiile la care gandurile noastre vor accede. Prioritatile vor fi legate de evolutia noastra pe toate planurile astfel incat orgoliile nu vor fi prezente in aceasta ecuatie de reconfigurare. 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri