Gulaş de vită cu găluşte


Un gulas autentic trebuie sa contina neaparat carne de vita, paparika si ceapa.

Gulaş de vită cu găluşte

Timpi de preparare

Timp de preparare: 40 min
Gata in: 40 min

Gulaş de vită cu găluşte Ingrediente

800 g carne mânzat
sare
3-4 linguri ulei
1 lingurita boia dulce
1 lingurita boia iute
2 cepe
4-5 ardei capia
400 ml suc de roşii
50 ml vin roşu
1 lingurita zahăr
piper
2-3 ouă
4 linguri făină
1 cubuleţ unt

Citeste si: Mici de casă – rețeta autentică

Citeste si: Ostropel de pui – cea mai ușoară rețetă. DELICIOS, ca la bunica

Citeste si: "Oauă ţărgăsiti cu piperchi" - mâncăruri străvechi. Cum se prepară micul dejun preferat de aromânii dunăreni

Gulaş de vită cu găluşte Mod De Preparare

1. Se taie carnea de mânzat cubuleţe, se condimentează cu sare, piper, boia, zahăr, se stropeşte cu ulei şi se căleşte câteva minute. Se toarnă apă călduţă în timp ce fierbe şi se amestecă să nu se prindă. Se taie ardeii şi ceapa şi se călesc alături de carne.

2. După ce carnea s-a fiert, se adaugă sucul de roşii, vinul roşu, sarea, piperul şi boiaua dulce şi iute şi se lasă să scadă.

4. Separat, se pune într-o oală apă cu ulei şi sare şi se lasă să dea în clocot. Se bat ouăle spumă cu un praf de sare şi piper, se adaugă făina cernută, se amestecă uşor să nu se formeze cocoloaşe şi se fierb găluştile. Se scot cu spumiera şi se servesc cu carnea picantă.

sursa: retete.unica.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bogdan Mocanu și Andra de la Puterea Dragostei, despărțiți după ce au plecat din competiție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri