Greseli uriase pe care le faci cand gatesti omleta! Cum sa procedezi ca sa-ti iasa pufoasa si delicioasa!


Iata ce nu trebuie sa mai faci niciodata atunci cand gatesti omleta. Aceste greseli sunt destul de serioase!

Prea mult lichid

 

Turnând lapte, smântână sau apă în timp ce bateţi ouăle nu le face mai pufoase, ci mai dure. În plus, orice lichid adăugat se va separa de ouă când amestecul este pus pe foc.

 

Puneţi sare înainte de a le găti

 

Ştiţi acel vârf de cuţit de sare pe care îl adăugaţi în timp ce bateţi ouăle? De fapt, atrage umezeala, ceea ce e ca şi cum aţi adăuga lapte sau apă. Este bine să adăugaţi sarea când omleta este aproape gata. 

 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri