Ger de -20 de grade în România! Autorităţile din marile oraşe sunt în alertă


Ger de -20 de grade Celsius în România. A fost extrem de frig în această noapte. Mercurul termometrelor a indicat minus 20 de grade Celsius în depresiuni şi în Bucovina, iar în Capitală minus 10 grade Celsius.

Specialiştii Severe Weather Europe avertizează că un val de ger puternic, care vine de pe teritoriul rusesc, se îndreaptă spre Europa şi va ajunge deasupra României, urmând a fi prezent pe parcusul zilelor următoare.

În Constanţa au fost montate cinci containere unde pot fi donate haine pentru cei nevoiaşi.

“Este o idee foarte bună, pentru că toţi avem nişte haine acasă pe care nu le folosim şi stau acolo, ocupă loc degeaba. E un gest frumos”, a spus un constăţean.

În Braşov, 10 oameni fără adăpost au ajuns de urgenţă, la spital. Trei dintre aceştia, aflaţi la un pas de comă, se află sub supraveghere.

“Sunt încălziţi uşor, uşor, ajung la temperatura normală de 37 de grade. Unii tot necesită internare pentru că această procedură necesita timp”, a declarat Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri de Sfântul Andrei

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 - 8 decembrie 2018. Urmează o săptămână plină de schimbări pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Antonia e iar gravidă?

Simona Gherghe a mărturisit care va fi sexul bebeluşului!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Desertul pe care oricine îl mănâncă: rulouri umplute cu cremă de vanilie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri