Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 - 8 decembrie 2018. Urmează o săptămână plină de schimbări pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 - 8 decembrie 2018. Urmează o săptămână plină de schimbări pe toate planurile - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Berbec- Pe data de 6 decembrie Mercur îşi va relua mersul direct. O veste bună pentru noi toţi este faptul că Mercur nu ne va mai şicana. A fost responsabil cu disputele, cu limitarea câştigurilor financiare, cu deplasările cu probleme. Relaţia cu străinătatea va avea un alt sens: mulţi se vor reîntoarce acasă să petreacă Sărbătorile. Copiii vor primi daruri de la Moşi: Moş Nicolae şi de la Moş Crăciun.

Taur- Mercur îşi va relua mersul direct în sectorul astral al cadourilor. Oricine poate dărui un cadouaş de suflet, chiar dacă nu are bănuţi. Un desen, o felicitare făcută cu mănuţele voastre, un căţeluş de pe stradă sau un pisic, un papagal mic.Puteţi face ornamente-aplicaţii pentru brăduţ, pentru design interior. De la parteneri puteţi primi tricourile preferate, parfum şi eşarfe. Şi bijuterii elegante.

Gemeni- Patronul vostru astral odată revenit la sentimente mai bune vă alină sufleţelele, acum în prag de sărbători. Pregătiţi-vă de Moşu!!! Cu o ceşcuţă de ciocolată caldă cu lapte şi prăjituri. Că Moşu mănâncă dulciuri şi nu vă lasă cadoul sub brăduţ decât dacă-l primiţi cum îşi doreşte El. Mercur vă vrea deschişi şi buni comunicatori. Chiar dacă adormiţi şi vă apare în vis, El nu vă ocoleşte!Să-l primim

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri