Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri de Sfântul Andrei


Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri de Sfântul Andrei

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. E sărbătoare mare astăzi în calendarul ortodox. Sărbătoarea are o însemnătate specială pentru noi, românii, Sfântul Andrei fiind părintele spiritual al românilor. Ziua de SFÂNTUL ANDREI este ocazia perfectă pentru a le trimite mesaje, urări, sms-uri apropiaţilor care îşi sărbătoresc ziua onomastică. MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI.

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. La Mulţi Ani Andreea/Andrei! Aşa cum soarele luminează pentru toata omenirea, aşa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Andreea, îţi urez să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Din mici crenguţe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulţi Ani aducător de Fericire! La mulţi Ani Andrei/Andreea!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. La mulţi ani, dragă Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială.

Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. La mulţi ani! Şi Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI.

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Andrei!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani în cântec de clopoţei de bucurie!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Se spune că iubiţii sunt ca luna, iar fraţii ca stelele.

Eu am observat că cerul poate arată bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulţi ani, frăţiorul/iubitul!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţă numai noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Andreea/Andrei iţi urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iţi urez o zi de neuitat si un călduros “La mulţi ani!”.

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Din mici crenguţe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un “La mulţi ani” aducător de fericire! La mulţi ani Andrei/Andreea!


Abonează-te pe

Citește și:

Acatistul Sfântului Andrei. De ce este bine să-l citeşti

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Rugăciunea pe care trebuie să o spui de Sfântul Andrei! Rosteşte-o cu încredere pe 30 noiembrie şi vei fi ferit de boli şi de răutate

Tradiţii de Sfântul Andrei: Când se pune grâul la încolţit şi ce semnifică

Mesajul Sfântului Andrei pentru fiecare zodie în parte. Leii învaţă ce este toleranţa

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri