GENIAL! Cum sa faci crema de zahar ars fara coacere! Sigur nu ai mai mancat asa ceva niciodata!


Reteta de crema de zahar ars fara coacere nu este complicata deloc, trebuie doar sa ai ceva mai multa atentie atunci cand adaugi lapte peste galbenusuri.

 

Ingrediente
230 ml lapte
130 grame zahar
8 galbenusuri
1 ½ lingura amidon
Coaja de lamaie
Mod de preparare
Pune laptele intr-o cratita, adauga 4 linguri de zahar si coaja de lamaie si lasa totul sa fiarba.
Intre timp, bate galbenusurile cu 2 linguri de zahar si amidonul. Treptat, toarna peste acest amestec laptele cald, apoi pune compozitia inapoi in cratita si lasa-o sa fiarba la foc mic, amestecand constant, timp de cinci minute, pana cand incepe sa capete consistenta. Pune crema obtinuta in boluri sau vase ramekin si lasa-o la rece cel putin o ora. Inainte de a o servi pune deasupra zahar caramelizat.
Sursa

Ingrediente

230 ml lapte
130 grame zahar
8 galbenusuri
1 ½ lingura amidon
Coaja de lamaie

Mod de preparare

Pune laptele intr-o cratita, adauga 4 linguri de zahar si coaja de lamaie si lasa totul sa fiarba.

Intre timp, bate galbenusurile cu 2 linguri de zahar si amidonul. Treptat, toarna peste acest amestec laptele cald, apoi pune compozitia inapoi in cratita si lasa-o sa fiarba la foc mic, amestecand constant, timp de cinci minute, pana cand incepe sa capete consistenta. Pune crema obtinuta in boluri sau vase ramekin si lasa-o la rece cel putin o ora. Inainte de a o servi pune deasupra zahar caramelizat.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adelina Pestrițu a primit o despăgubire de 19.000 de lei, pe care a cheltuit-o într-un scop nobil. Felicitări!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri