Frigănele - aşa prepari uşor desertul copilăriei


Ai pofta de ceva bun şi dulce? Aşa prepari uşor frigănele, desertul care te duce cu gândul la copilărie.

Frigănele. Ingrediente:

1 franzela veche de 2 zile
1 cana cu lapte
2 oua
4 linguri cu zahar farin
1 ceasca mijlocie (150 ml) cu ulei

Citeste si: Revani, prăjitură însiropată din griş

Citeste si: Plăcintă cu mere: ce să pui în compoziţie pentru un gust desăvârşit

Citeste si: NUCI UMPLUTE: Cea mai bună reţetă de prăjiturele de la bunica

Frigănele. Mod de preparare:

Taiem franzela felii groase de 1 cm, punem feliile in lapte dulce cald, le strangem in mana usor ca sa nu retina laptele, le trecem prin ou batut si le rumenim in ulei. Scoatem friganelele pe blat curat pe care am pus servetele, le lasam 5-10 minute sa se raceasca, le trecem pe farfurii si le servim pudrate cu zahar farin.

Sursa: culinar.bzi

DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Margareta Paslaru VEDETA serii la un eveniment monden. Arata incredibil la 75 de ani si a intors toate privirile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri

Setări confidențialitate