Frigănele - aşa prepari uşor desertul copilăriei


Frigănele - aşa prepari uşor desertul copilăriei

Ai pofta de ceva bun şi dulce? Aşa prepari uşor frigănele, desertul care te duce cu gândul la copilărie.


In articol:

Frigănele. Ingrediente:

1 franzela veche de 2 zile
1 cana cu lapte
2 oua
4 linguri cu zahar farin
1 ceasca mijlocie (150 ml) cu ulei

Citeste si: Revani, prăjitură însiropată din griş

Citeste si: Plăcintă cu mere: ce să pui în compoziţie pentru un gust desăvârşit

Citeste si: NUCI UMPLUTE: Cea mai bună reţetă de prăjiturele de la bunica

Frigănele. Mod de preparare:

Taiem franzela felii groase de 1 cm, punem feliile in lapte dulce cald, le strangem in mana usor ca sa nu retina laptele, le trecem prin ou batut si le rumenim in ulei. Scoatem friganelele pe blat curat pe care am pus servetele, le lasam 5-10 minute sa se raceasca, le trecem pe farfurii si le servim pudrate cu zahar farin.

Sursa: culinar.bzi


Abonează-te pe

Citește și:

Clătite delicioase şi moi, uşor de întors – nu se lipesc de tigaie

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Clatite cu branza dulce de vaci, frisca si stafide

NUCI UMPLUTE: Cea mai bună reţetă de prăjiturele de la bunica

Prăjitură cu ciocolată şi cafea – un desert aromat, cremos şi rafinat

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Roxana Ghiță de la Survivor România a recunoscut că l-a plăcut pe Andrei Dascălu! „Ne-am sărutat noaptea pe plajă...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri