Fotografii umitoare din luna iubirii! Acestea sunt imaginile care iti vor smulge un zambet


Intre 14 februarie si 7 martie, National Geographic si-a rugat cititorii sa trimita fotografii pentru un proiect despre iubire.

 

In timpul lunii iubirii, revista i-a rugat pe participanti sa ia in considerare urmatoarele intrebari pentru a selecta fotografiile: "Pe cine iubesti?", "Ce iubesti?", "Unde iubesti sa te ascunzi atunci cand vrei sa scapi de probleme?".
"Avem tendinta de a utiliza de prea multe ori acest cuvant mare, asa ca opreste-te pentru un minut si da-ti seama ce inseamna dragostea cu adevarat pentru tine. Acum este timpul sa transformi cuvintele in imagini.", si-a provocat revista cititorii.

In timpul lunii iubirii, revista i-a rugat pe participanti sa ia in considerare urmatoarele intrebari pentru a selecta fotografiile: "Pe cine iubesti?", "Ce iubesti?", "Unde iubesti sa te ascunzi atunci cand vrei sa scapi de probleme?"."Avem tendinta de a utiliza de prea multe ori acest cuvant mare, asa ca opreste-te pentru un minut si da-ti seama ce inseamna dragostea cu adevarat pentru tine. Acum este timpul sa transformi cuvintele in imagini.", si-a provocat revista cititorii.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri