Florin Călinescu a avut cancer de piele. Dezvaluiri cutremuratoare VIDEO

Florin Călinescu a avut cancer de piele. Dezvaluiri cutremuratoare VIDEO
Florin Călinescu a avut cancer de piele. Dezvaluiri cutremuratoare VIDEO

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu (62 de ani) a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de piele în urmă cu mai mulţi ani, însă în prezent este vindecat.

Florin Călinescu, extrem de discret când vine vorba de viaţa personală, a acceptat să susţină o campanie de informare şi conştientizare privind cancerul de piele. Astfel, vedeta Pro TV a dezvăluit că la rândul lui a primit acest diagnostic şi a reuşit să-l depăşească apelând la microchirurgia Mohs.

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular sau, popular spus, cancer de piele. O tumoră localizată la nivelul nasului, care semăna cu o bubă la început, care a crescut lent în dimensiune, iar în ultima fază a început să ulcereze şi părea că nu se vindecă.

Florin Călinescu a avut cancer de piele

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!“, a declarat Călinescu într-un clip publicat de clinica la care a fost operat, Dr.

Leventer Centre din Bucureşti.

Citeste si: Dieta japonezului laureat cu premiul Nobel: ajută la scăderea în greutate şi regenerarea celulară

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum sa-ti detoxifici organismul cu suc de sfecla in doar patru saptamani

Florin Călinescu a avut cancer de piele

Călinescu a precizat că a ales microchirurgia Mohs pentru că este cea mai rapidă variantă: „Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă... până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui“.

Călinescu a subliniat că în prezent starea lui de sănătate este bună, însă a făcut-o în stilul caracteristic: „ Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather“

 

 

 



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie. Mesajul de MARTISOR

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies