HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie. Mesajul de MARTISOR


HOROSCOP. Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25 februarie – 3 martie 2019, a doua saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant.

Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie

HOROSCOP. Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

HOROSCOP. Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa.

HOROSCOP. Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa.

HOROSCOP. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Citeste si: Zodiac Chinezesc: Top 5 cei mai infideli barbati

Citeste si: Horoscopul iubirii MARTIE. Afla cum vei sta cu dragostea in prima luna de primavara

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie

HOROSCOP. Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Fii prudent in relatie cu copiii, dialogul poate parea imposibil iar bunele tale intentii pot fi interpretate de ei ca afront sau tiranie ; lasa lucrurile sa se calmeze inainte de a te implica in discutii. Ai putea sa te joci cu sentimentele cuiva ce te iubeste sincer si sa te manifesti cam egotic ; sa fii atent la aceasta tendinta. Nu te lasa impovarat si suparat de diversele probleme ce se pot lipi de tine. Le poti rezolva, stii bine. In plus, viata este uneori un sir de situatii de rezolvat ca sa iti fie mai bine ulterior.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri