NETI SANDU - Horoscop 22 februarie 2019. Nativul care va începe o frumoasă poveste de dragoste


O să mai facem şi lucruri care ne destind, ne fac să visăm şi să mai lăsăm de-o parte muncile obligatorii, să mai respirăm şi noi. Vibraţia zilei este 22, număr maestru, şi poate dăm lovitura în afaceri.

NETI SANDU - Horoscop 22 februarie PEŞTI

O ieşire cu familia la aer curat, la schi, v-ar elibera de stres şi de toată oboseala acumulată. Vă faceţi planuri de plecare pe undeva, în plimbare şi să vă-ntoarceţi duminică, dacă n-aveţi treburi obligatorii pe-acasă şi v-ajung şi banii.

NETI SANDU - Horoscop 22 februarie BERBEC

Aveţi şanse mari să întâlniţi pe cineva de care să vă ataşaţi sufleteşte şi să puteţi trăi în armonie. Voi o să intraţi la cheltuieli c-aveţi de luat nişte lucruri şi pentru casa, şi pentru o eventuală plecare în excursie sau aveţi un eveniment festiv costisitor.

Citeste si: HOROSCOP EROTIC: DETALII incendiare despre viaţa amoroasă secretă a zodiilor

Citeste si: HOROSCOPUL SEDUCȚIEI. Cum cuceresc bărbații din fiecare zodie. Gemenii se folosesc de joc și arta conversației, Scorpionii sunt pasionali

NETI SANDU - Horoscop 22 februarie TAUR

O persoană de pe alte meleaguri şi-anunţă vizita şi o să petreceţi câteva zile împreună, o să vă vedeţi şi cu alţi prieteni. La voi se conturează o posibilitate de a face rost de bani şi vă gândiţi până luni dacă staţi bine cu timpul liber ca să vă angajaţi la o muncă suplimentară şi daţi răspunsul.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Tamara Buciuceanu a murit! Doliu IMENS în România! Actriţa a fost una dintre cele mai iubite personalităţi ale ţării!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri