FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa

FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa

În fiecare femeie se ascunde o zeiţă. Atunci când dai la o parte aşteptările celorlalţi, prejudecăţile, credinţele limitative, gura lumii şi când îmbrăţişezi natura profund feminină, ea iese la suprafaţă. Dacă te recunoşti în rândurile de mai jos, înseamnă ca eşti una dintre ele. Iată ce face o femeie-zeiţă.

2. Are grijă de trupul ei şi şi-l iubeşte.

Ni se vorbeşte de casă şi ţară însă adevărul este că principala noastră casă în această viaţă este trupul nostru.

Fără trup, sufletul nu poate experimenta căldura soarelui pe piele sau îmbrăţişarea persoanei dragi. Atunci când sufletul părăşeşte trupul, corpul moare. Să ai grijă de trupul tău înseamnă mai mult decât să îl hrăneşti cu alimente sănătoase şi vii, să faci mişcare, să te odihneşti, să petreci timp în natură.

Gândurile şi emoţiile tale au un impact direct şi imediat asupra celulelor tale. Aşadar, hrăneşte-ţi corpul cultivând gânduri şi o atitudine pozitivă.

Stai departe de mediile toxice, de orice fel. Şi nu găsi scuze pentru a nu face asta. Intotdeauna ai de ales. Indiferent de forma corpului şi de vârstă, femeia-zeiţă şi-l iubeşte şi îi este recunoscătoare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 Citește și:

Ela Crăciun te învaţă cum să faci felicitări de Crăciun fără bani mulţi, dar de impact

Carmen de la Sălciua, reacţie de zile mari, după ce s-a aflat că fostul soţ are o iubită! ”Dacă Mihaela e iubita lui îl...”

ego.ro Locul din casă în care să nu pui niciodată biroul. Greșeala pe care mulți o fac, așa atragi tot ghinionul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”M-am nenorocit” Cabral, apel disperat pe internet! Cu ce probleme se confruntă prezentatorul

kanald2.ro Ce părere are Oana Roman despre noua iubită a lui Marius Elisei: „Isa a făcut cunoștință cu această doamnă”

kanald.ro Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Aderarea României la Spațiul Schengen. ”Nu avem șanse credibile de a fi admiși mai devreme de 2025”, spune Marius Ghincea, analist de politică externă. De ce se opune, de fapt, Austria?


Parteneri
Cookies