FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa

FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa

În fiecare femeie se ascunde o zeiţă. Atunci când dai la o parte aşteptările celorlalţi, prejudecăţile, credinţele limitative, gura lumii şi când îmbrăţişezi natura profund feminină, ea iese la suprafaţă. Dacă te recunoşti în rândurile de mai jos, înseamnă ca eşti una dintre ele. Iată ce face o femeie-zeiţă.

3. Este o ambasadoare a iubirii.

Femeia este cea care transmite flacăra iubirii către ceilalţi, inclusiv către bărbaţi. Nu întâmplător ea este cea care transformă o casă într-un cămin. Se iubeşte pe sine şi iubeşte pe ceilalţi. Vorbeşte cu blândeţe şi acţionează cu compasiune pentru că ştie că fiecare dintre noi se află pe propriul drum al evoluţiei, în diverse stagii de evoluţie spirituală.

sursa: kudika.roCitește și:

Ela Crăciun te învaţă cum să faci felicitări de Crăciun fără bani mulţi, dar de impact

Carmen de la Sălciua, reacţie de zile mari, după ce s-a aflat că fostul soţ are o iubită! ”Dacă Mihaela e iubita lui îl...”

ego.ro Locul din casă în care să nu pui niciodată biroul. Greșeala pe care mulți o fac, așa atragi tot ghinionul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Au ieșit la iveală detalii noi despre ce probleme ”costisitoare” avea fostul soț al Oanei Zăvoranu, în timp ce avea o relație cu ea

kanald2.ro Ce părere are Oana Roman despre noua iubită a lui Marius Elisei: „Isa a făcut cunoștință cu această doamnă”

kanald.ro Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Aderarea României la Spațiul Schengen - Analiză. Marius Ghincea: ”Nu avem șanse credibile de a fi admiși mai devreme de 2025” - De ce se opune, de fapt, Austria?


Parteneri
Cookies