FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa

FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa
FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa

În fiecare femeie se ascunde o zeiţă. Atunci când dai la o parte aşteptările celorlalţi, prejudecăţile, credinţele limitative, gura lumii şi când îmbrăţişezi natura profund feminină, ea iese la suprafaţă. Dacă te recunoşti în rândurile de mai jos, înseamnă ca eşti una dintre ele. Iată ce face o femeie-zeiţă.

1. Are grijă de sufletul ei.

Sufletul este sursa ta de energie, de inspiraţie, de iubire. Este acea parte nemuritoar conectată în permanenţă la câmpul universal de energie.

Indiferent de ceea ce faci, nu îl poţi ucide. Chiar şi atunci când îl ignori, el face tot posibilul să comunice cu tine. Hrăneşte-ţi sufletul astfel încât să te bucuri la maxim de prezenţa lui în viaţa ta.

Dă-i bucurie, recunoştinţă şi iubire. Nu va face decât să te ghideze în aşa fel încât să atragi şi mai mult dintre acestea în viaţa ta.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Carmen de la Sălciua, reacţie de zile mari, după ce s-a aflat că fostul soţ are o iubită! ”Dacă Mihaela e iubita lui îl...”

O RECUNOȘTI? Este o controversată cântăreață din România, care acum se află în mijlocul unui scandal

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, construiește un imperiu în afaceri. Cu ce se ocupă atunci când nu este pe scenă

Ai mereu gura uscată? Boala care cauzează afecţiunea şi riscurile la care eşti supusă

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies