Ești binecuvântată să ai numerele maestre în destin? 11 și 22… ce semnifică și cum se calculează numărul destinului


Numerele maestre in destin sunt o binecuvantare sau un blestem. Ce semnifica si cum se calculeaza numarul destinului

Numerologia este la fel de valoroasă ca și astrologia. Oamenii nu sunt foarte familiarizați cu numărul lor de destin. Cu toate astea numerologia ne permite să ne descoperim potențialul și talentele. În marea majoritate a sistemelor de numerologie numerele 11 și 22 sunt considerate numere principale.

Ele poartă vibrațiile singurelor cifre care sunt reduse la adăugarea celor două cifre 11 se reduce la 2 ( 1+1) și 22 se reduce la 4 ( 2+2).

Este recomandat să știi care sunt caracteristicile cifrei în care te-ai născut pentru a te putea cunoaște mai bine. Acestea te ajută să cunoști mai bine și să afli care îți sunt obiectivele în viață.

Citeste si: HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Vărsătorii își pot schimba locul de muncă

Cum se calculează numărul destinului

Exemplu:

Data nasterii – 10.09.1991

Se adună toate cifrele din data de nastere astfel 1+9+1+9+9+1= 30 , apoi se reduce numarul obtinut la o singura cifra 3+0 = 3, deci cifra detinului este in acest caz 3.

In cazul in care cifra destinului ajunge sa fie 11 sau 22, acestea fiind numere principale, cu semnificatie deosebită, numărul nu se reduce la o singura cifra ci se interpreteaza ca atare.

Numărul 11 – numărul psihologic

Provocările de care va avea parte persoana care se află în numărul 11 sunt profunde deoarece este sensibil și de cele mai multe ori se lasă copleșit de emoțiile sale. Are o dorință puternică de a-i ajuta pe alții.

Citeste si: Horoscopul fericirii. Zodiile care au NOROC în viaţă! Ce-ţi rezervă DESTINUL în funcţie de zodie

Este o persoană artistică și de cele mai multe ori reușește să vadă imaginea de ansamblu. Deoarece este o persoană puternică reușește să atingă orice își propune. Este plină de energie și de aceea are nevoie de un loc de muncă care să îi permită să se miște. Totodată partenerul său trebuie să fie plin de viață și să adore excursiile și schimbările. Urăște monotonia și reușește de fiecare dată să își înțeleagă intuiția.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri