Doliu în lumea muzicii româneşti! Un cunoscut artist a murit răpus de cancer


Adrian Berinde, unul dintre cei mai mai apreciați cântăreți de muzică folk, a murit, în noapte de miercuri spre joi, la vârsta de 61 de ani. Artistul a fost răpus de cancer metastazat pe oase.

 

Adrian Berinde a urmat În Germania, în luna septembrie 2018, un tratament experimental. După ce acest tratament artistul a anunțat că se simte mai bine după cele patru luni de tratament. Iar doctorii au anunțat că au observat o scădere dramatică a numărului de metastaze în urma tratamentului experimental.

În ultima perioada starea de sănătatea a artistului se înrăutățise din nou, iar prietenii au anunțat,joi, dispariția artistului.

Citeste si: HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Vărsătorii își pot schimba locul de muncă

Adrian Berinde s-a născut pe data de 4 mai 1958, la Oradea. Acesta a absolvit Școala de Arte Plastice din Cluj. În 1982 s-a stabilit la Moudon, în Elveția, și lucra ca pictor liber profesionist. În 1990 s-a întors în țară și de atunci a fost prezent pe scena muzicii românești.

Primul CD realizat de Adrian Berinde s-a numit Absent (1995). Acesta a fost urmat de alte șapte albume: Negru de fum (1996), Vertical (1997), Captiv în inutil (2001), Albaștri după ploi (2003), Azil (2011), Atât de bine (2015) și Arcan (2017).

Sursa: Evz


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri