Ela Crăciun te învaţă cum să faci paste curcubeu pentru cei mici - VIDEO


Ela Crăciun a descoperit o metodă de a face pastele mai interesante şi mai apetisante pentru copiii ei.

Vedeta, cunoscută în blogosferă şi ca Super Mom, a învăţat cum se prepară pastele colorate, denumite paste curcubeu, care sunt şi arătoase, dar şi sănătoase.

„Cantitatea normală de paste ce pot fi consumate fără să ne aflăm în vreun pericol la o masă este de aproximativ 3 linguri. Pastele ar putea fi fără niciun dubiu vedetele pacheţelului ideal pentru copilul care urmează să plece la şcoală. Şi vor fi şi mai sănătoase dacă sunt acompaniate de carne slabă, peşte, brânză sau brocoli la abur. Deşi pastele au o reputaţie proastă, fiind acuzate mai ales că îngraşă, ele pot fi o sursă importantă de energie. Şi combinate în mod corect cu surse de proteină şi cu suficiente legume care conţin fibre, indicele glicemic al mesei va fi scăzut putându-ne bucura de paste fără să ne îngrăşăm. Acum pastele vin în toate formele şi dimensiunile, dar mai ales în toate texturile. Nu ar fi rău să încercaţi şi paste din alte cereale decât grâul, asta dacă aveţi un copil care a făcut o pasiune pentru acestea şi începeţi să vă îngrijoraţi”, a scris Ela Crăciun pe blog, după ce s-a consultat cu nutriţionistul ei, Ruxandra Pleşea.

Pentru ca cei mici să fie şi mai entuziasmaţi de mâncarea pe care mama lor le-o pune în farfurie sau în pacheţelul pentru şcoală, Ela a învăţat cum se prepară pastele curcubeu. Vedeta a exemplificat toţi paşii pe care să îi urmezi pentru a obţine acest tip de mâncare, subliniind că foloseşte doar culoranţi naturali. 

“Imaginaţi-vă că banalele spaghete devin roşii, albastre sau, de ce nu, siclam. Puteţi face asta cu ajutorul unor coloranţi naturali, iar efectul va fi de poveste. Evident şi nenegociabil, evităm coloranţii artificali. Nu vă recomand totuşi să daţi copilului mai mult de 2-3 ori pe săptămână paste, indiferent de succesul pe care acestea îl vor avea după ce vă voi dezvălui trucurile mele”, a adăugat vedeta.
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri