Ai născut şi nu ai timp de sală? Ela Crăciun te învaţă cum să faci sport acasă în braţe cu cel mic


Ai născut şi nu ai timp de sală? Ela Crăciun te învaţă cum să faci sport acasă în braţe cu cel mic

Proaspetele mămici sunt, de regulă, atât de dedicate îngrijirii celor mici încât nu îşi găsesc timp să meargă la sală pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină.

În aceste condiţii, o soluţie ar fi să facă sport acasă, în timp ce copilul doarme sau chiar în timp ce se joacă cu el.

Ela Crăciun a trecut prin această experienţă şi, alături de antrenorul ei personal, vine acum cu sfaturi în ajutorul tuturor mămicilor aflate în această situaţie.

„Ştiu din experienţă că un copil mic cere mult timp şi atenţie. Nu multe mămici au parte de ajutorul bunicilor, al soacrei sau de serviciile unei bone.

Sala rămâne doar un vis frumos. Aşa că m-am gândit să vă arăt cum putem face sport acasă chiar cu bebeluşul. L-am adus şi pe antrenorul Cornel Moca pentru a ne arăta care sunt cele mai sigure mişcări pe care să le faceţi, care sunt grupele de muşchi pe care le puteţi lucra şi câte repetări să faceţi pentru rezultate bune: pentru muşchii oblici, genuflexiuni, antrenament pentru bicepşi şi umeri, fandări şi exerciţii pentru braţe, toate efectuate cu cel mic în braţe.
Mi se pare o idee grozavă pentru că tu, ca mamă, nu te desparţi de puiul tău, te vei distra şi tu, îl va încânta şi pe el. Până la urmă va fi o joacă cu beneficii asupra trupului mămicii. Cred că mama va fi mai relaxată şi concentrată pe exerciţii decât dacă ar merge la sală şi ar sta tot timpul îngrijorată cu gândul la cel mic de acasă. E bine să vă faceţi programul de sport în orele de joacă ale copilului, după ce s-a trezit, evitaţi să mănânce înainte de exerciţii”, spune Ela Crăciun în cadrul unui film postat pe blogul său, www.elacraciun.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Ela Crăciun a fugit cu antrenorul de fitness la munte. A urcat-o 14 km pentru a arde 1400 de calorii!

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Ela Crăciun te învaţă cum să faci ouă-norişor care nu îngraşă

Ce oja se poarta vara asta! Ela Craciun iti spune toate secretele!

Ela Craciun te invata sa faci acasa 3 retete de inghetata fara zahar

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri