Eden Park a inaugurat primul magazin din Romania!


Brandul Eden Park, unul dintre cele mai exclusiviste la nivel international, a deschis oficial primul sau magazin din Romania in Baneasa Shopping City, la parter, pe Fashion Street.

 

Povestea brandului a inceput in 1987, atunci cand jucatorul de rugby Franck Mesnel, apartinand uneia dintre cele mai prestigioase echipe de rugby la nivel mondial, Le Racing Club de France, a decis sa isi transfere creativitatea si spiritul de invingator pentru crearea unui brand premium de imbracaminte,  ale carui inspiratie si valori izvorasc din povestea sa reala.
Astfel, numele Eden Park vine de la numele stadionului din Auckland- Noua Zeelanda-, unde Frank Mesnel si echipa sa au castigat finala primei Cupe Mondiale in 1987, iar logo-ul brandului- papionul roz- a fost purtat de catre celebrul jucator in mod ironic la meciul castigator, pentru a contrasta cu duritatea jocului de rugby. In acelasi timp, motto-urile originale ale lui Mesnel,  “eleganta in joc” si “excentricitate in rigoare” s-au transformat in identitatea brand-ului Eden Park. Fiecare piesa pastreaza principiile autentice de a fi elegant, original si de a avea o poveste.
Astazi, Eden Park a creat un stil unic, recunoscut international, care se face remarcat atat prin logo, cat si prin identitatea grafica si culorile hainelor. Designul pieselor Eden Park sunt atent create, iar culorile emblematice -albastru marin si roz, bleu si alb- sunt permanent prezente in toate colectiile, inca de la aparitia brand-ului.
Evenimentul inaugural Eden Park a reunit reprezentanti ai Federatiei Romane de Rugby, ai Ambasadei Frantei in Romania, ai presei si ai showbiz-ului. Invitatii au pastruns in universul Eden Park atat prin povestea brandului, cat si prin integrarea celor mai importante momente din istoria sa si din meciul castigator care a inspirat crearea acestuia, in designul magazinului, prin pozele incastrate in pereti.
Prezent la eveniment, secretarul general al Federatiei Romane de Rugby, Florin Matei, a declarat:
“Pot spune ca multe din calitatile jocului de rugby se regasesc in tinutele Eden Park. Rezistenta, eleganta, distinctia si bunul gust vor genera un brand de piata care va purta denumirea de Rugby – Eden Park. Suntem onorati de perspectiva initierii unui parteneriat pe termen lung cu Federatia Romana de Rugby. Cand eram copil si jucam rugby, dupa ce castigam un meci cantam, sau mai degraba racneam, un cantec entuziasmant pentru noi. Suna asa: <>.Acest atribut masculin va emana eleganta atunci cand jucatorii nostri vor imbraca articolele Eden Park.”
De asemenea, Philippe Garcia, consilierul comercial al Ambasadei Frantei in Romania, a onorat invitatia Eden Park de spune cateva cuvinte despre legatura brandului cu acea “l’élégance a la Française”, atat de adanc inradacinata in fiecare colectie.
Pornind de la valorile jocului de rugby, Eden Park reuseste sa dea o nota de casual chic tuturor colectiilor sale, combinand cele mai noi trend-uri din moda cu detalii inspirate din jocul de rugby. Cele patru linii inspirate din sport -Sport , Vintage, Club si Town- sunt extrem de chic, definite prin excelenta de eleganta tipic frantuzeasca, pastrandu-si in acelasi timp autenticitatea si traditia. Prezent in 34 de tari, Eden Park a pus accent, inca de la inceput, pe calitatea materialelor, folosind tesaturi italinesti, materiale japoneze si bumbac de cea mai buna calitate.

Povestea brandului a inceput in 1987, atunci cand jucatorul de rugby Franck Mesnel, apartinand uneia dintre cele mai prestigioase echipe de rugby la nivel mondial, Le Racing Club de France, a decis sa isi transfere creativitatea si spiritul de invingator pentru crearea unui brand premium de imbracaminte,  ale carui inspiratie si valori izvorasc din povestea sa reala. 

Astfel, numele Eden Park vine de la numele stadionului din Auckland- Noua Zeelanda-, unde Frank Mesnel si echipa sa au castigat finala primei Cupe Mondiale in 1987, iar logo-ul brandului- papionul roz- a fost purtat de catre celebrul jucator in mod ironic la meciul castigator, pentru a contrasta cu duritatea jocului de rugby. In acelasi timp, motto-urile originale ale lui Mesnel,  “eleganta in joc” si “excentricitate in rigoare” s-au transformat in identitatea brand-ului Eden Park. Fiecare piesa pastreaza principiile autentice de a fi elegant, original si de a avea o poveste.Astazi, Eden Park a creat un stil unic, recunoscut international, care se face remarcat atat prin logo, cat si prin identitatea grafica si culorile hainelor. Designul pieselor Eden Park sunt atent create, iar culorile emblematice -albastru marin si roz, bleu si alb- sunt permanent prezente in toate colectiile, inca de la aparitia brand-ului.

Evenimentul inaugural Eden Park a reunit reprezentanti ai Federatiei Romane de Rugby, ai Ambasadei Frantei in Romania, ai presei si ai showbiz-ului. Invitatii au pastruns in universul Eden Park atat prin povestea brandului, cat si prin integrarea celor mai importante momente din istoria sa si din meciul castigator care a inspirat crearea acestuia, in designul magazinului, prin pozele incastrate in pereti.Prezent la eveniment, secretarul general al Federatiei Romane de Rugby, Florin Matei, a declarat: 

Pot spune ca multe din calitatile jocului de rugby se regasesc in tinutele Eden Park. Rezistenta, eleganta, distinctia si bunul gust vor genera un brand de piata care va purta denumirea de Rugby – Eden Park. Suntem onorati de perspectiva initierii unui parteneriat pe termen lung cu Federatia Romana de Rugby. Cand eram copil si jucam rugby, dupa ce castigam un meci cantam, sau mai degraba racneam, un cantec entuziasmant pentru noi. Suna asa: <>.Acest atribut masculin va emana eleganta atunci cand jucatorii nostri vor imbraca articolele Eden Park.De asemenea, Philippe Garcia, consilierul comercial al Ambasadei Frantei in Romania, a onorat invitatia Eden Park de spune cateva cuvinte despre legatura brandului cu acea “l’élégance a la Française”, atat de adanc inradacinata in fiecare colectie.Pornind de la valorile jocului de rugby, Eden Park reuseste sa dea o nota de casual chic tuturor colectiilor sale, combinand cele mai noi trend-uri din moda cu detalii inspirate din jocul de rugby. Cele patru linii inspirate din sport -Sport , Vintage, Club si Town- sunt extrem de chic, definite prin excelenta de eleganta tipic frantuzeasca, pastrandu-si in acelasi timp autenticitatea si traditia. Prezent in 34 de tari, Eden Park a pus accent, inca de la inceput, pe calitatea materialelor, folosind tesaturi italinesti, materiale japoneze si bumbac de cea mai buna calitate.


Citește și:

Gimnasta Larisa Iordache are coronavirus! Primele declarații după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19

Livian de la „Puterea Dragostei” și-a spus adevărata părere despre Cristina Mihaela! Cum a vorbit câștigătorul emisiunii despre prezentatoarea show-ului?

Cum s-a afișat Adelina Pestrițu pe Instagram? Și-a schimbat radical look-ul! „Ești perfectă!”

Cristiano Ronaldo are coronavirus! Celebrul fotbalist, testat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară

Gwen Stefani și Blake Shelton se căsătoresc! „Te iubesc! Am auzit un DA!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 29 octombrie 2020. Nativii zodiei Balanță vor să trăiască o nouă dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri