EA va fi femeia anului 2019. Această ZODIE va străluci că un diamant şi va reuşi tot ceea ce îşi va propune: dragoste şi cuplu, bani şi carieră, casă şi familie


Dacă până acum lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a dorit, a venit momentul ca soarele să strălucească şi pe strada sa. Iar în anul 2019, nimic din ce îşi propune nu va rămâne nerezolvat.

Sănătate:

La fel ca anul trecut, şi în 2019 acest sector de viaţă ar trebui să se numere printre cele cărora le acorzi un interes special. Persistă unele probleme la nivelul scheletului, fie că vorbim de dureri de articulaţii, disconfort la nivelul spatelui, reumatism sau afecţiuni dentare. Oricare ar fi situaţia, cert e că trebuie să ai mare grijă în continuare.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în februarie, îţi merge destul de bine în ceea ce priveşte sănătatea, dar în martie, echilibrul tău emoţional este unul destul de fragil, cel mai probabil din cauza unor probleme de ordin emoţional. Îngrijeşte-te de chestiunile sufleteşti pentru ca ele să nu ajungă să te afecteze prea tare la nivel fizic.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să revină în peisaj afecţiuni vechi netratate sau cu care te confrunţi de ceva vreme încoace, dar care nu recidivaseră până acum. După cum spuneam, problemele majore sunt la nivelul osaturii, fapt pentru care se recomandă să apelezi totuşi la sfaturi avizate.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate ca provocările cu care te confrunţi să vină de undeva din subconştient, din situaţii şi ataşamente nerezolvate, indiciu cum că ar trebui să te concentrezi pe exerciţii de introspecţie şi meditaţie pentru a depăşi astfel de episoade. Altfel, ele te vor urmări o lungă perioadă.

În al patrulea trimestru al lui 2019, de la începutul lui decembrie încolo, se recomandă să faci în aşa fel încât să te îngrijeşti serios de sănătatea ta. Poate nu vei reuşi să-ţi schimbi stilul de viaţă şi/sau alimentaţie chiar în luna festinurilor, dar dacă este să-ţi faci o rezoluţie pentru anul care urmează, cu siguranţă ar trebui să fie una ca aceasta.

După cum bine reiese din paragrafele acestea, sănătatea rămâne unul dintre subiectele principale şi ale acestui an. Eşti preocupat/ă de obicei cu felul în care arăţi, iar cum ce e afară este o reflexie a ceea ce se întâmplă înăuntru, ai grijă să fii sănătos/asă şi în formă. Dar poate că ar fi bine ca de data aceasta să fii mai dedicat/ă decât pân-acum.

În cazul în care nu ţi-ai dat seama până acum despre ce zodie este vorba, ei bine, este vorba despre femeia din zodia Leu.

sursa: horoscop-urania.org


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri