EA va fi femeia anului 2019. Această ZODIE va străluci că un diamant şi va reuşi tot ceea ce îşi va propune: dragoste şi cuplu, bani şi carieră, casă şi familie


Dacă până acum lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a dorit, a venit momentul ca soarele să strălucească şi pe strada sa. Iar în anul 2019, nimic din ce îşi propune nu va rămâne nerezolvat.

Casă şi familie:

Între domeniile de viaţă tranzitate cel mai mult de astrele, cel familial ocupă totuşi un loc fruntaş. Cu toate că schimbările pe care le propun în 2019 astrele nu sunt tocmai de anvergură, este important să ştii că acestea pot duce la alte transformări, mai mari, dar binevenite, care să te ajute să-ţi construieşti un cămin în care să te poţi dezvolta.

În primul trimestru al anului, nu se anunţă surprize pe plan familial şi în raport cu copiii. Lucrurile se derulează din inerţie, dar pe o direcţie bună, ceea ce îţi permite să te concentrezi pe alte aspecte ale vieţii tale. Atâta timp cât nu pierzi situaţia din vedere pe acest plan, te poţi ocupa de alte sfere fără să-ţi fie teamă că deraiază totul.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se întâmplă ceva cu comportamentul celor mici. S-ar putea să fie mai îndărătnici decât de obicei şi să răspundă mai greu eforturilor tale de a le corija comportamentul. Poate că ar trebui să te deschizi ceva mai mult în raport cu ei şi să te pui în papucii lor. Vei fi surprins/ă.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august, s-ar putea să observi o îmbunătăţire semnificativă în comportamentul copiilor. Poate că o atitudine ceva mai destinsă în raport cu ei începe să dea roade şi să te ajute să îi înţelegi mai bine. Există totuşi riscul ca, din dorinţa de a face bine, să devii mult prea indulgent/ă cu ei totuşi.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai cu seamă în noiembrie, s-ar putea ca atmosfera din familie, în special în raport cu cei din cea de origine, să fie destul de tensionată, semn că viaţa v-a condus în direcţii suficient de diferite încât să nu mai reuşiţi să cădeţi de acord în privinţa unor lucruri importante. Învăţaţi să vă toleraţi.

După cum se poate remarca în paragrafele de mai sus, anul 2019 vine cu unele provocări pe plan familial, dar nu suficient de mari încât să se poate spune că te aduc la o răscruce de drumuri. Poate că dacă ai fi mai puţin înverşunat/ă pe anumite chestiuni, relaţia ta cu apropiaţii ar fi una mai degajată, fără tensiuni care mocnesc.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri