EA va fi femeia anului 2019. Această ZODIE va străluci că un diamant şi va reuşi tot ceea ce îşi va propune: dragoste şi cuplu, bani şi carieră, casă şi familie


Dacă până acum lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a dorit, a venit momentul ca soarele să strălucească şi pe strada sa. Iar în anul 2019, nimic din ce îşi propune nu va rămâne nerezolvat.

Bani şi carieră:

Astrele anunţă un 2019 în care volumul de muncă pe care-l depui este în continuare unul destul de mare, iar recompensele sunt, cel puţin după părerea ta, invers proporţionale cu efortul pe care l-ai depus. Cu toate acestea, ţine cont că, deşi există nemulţumiri, te îndrepţi în direcţia cea bună şi faci progrese destul de însemnate însă.

În primul trimestru al anului, în martie, se poate să apară tensiuni în parteneriatul de viaţă şi/sau afaceri cu privire la finanţele câştigate împreună şi/sau deţinute la comun, ceea ce ar putea complica felul în care se desfăşoară lucrurile între tine şi asociaţi şi/sau persoana iubită. Abordaţi această chestiune pe şleau şi se va rezolva cumva.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se întrevede o perioadă de câteva luni în care ţi-ar putea fi dificil să întreţii un ritm de lucru constant şi să fii atent/ă mai multe ore la acelaşi lucru. Dat fiind că randamentul tău nu este unul foarte ridicat, doar exerciţiile de voinţă te pot ajuta să faci faţă provocărilor.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie încolo, îţi revine uşor-uşor cheful de muncă, dar important este să nu te laşi pe tânjeală. S-ar putea să simţi că eşti epuizat/ă şi că n-ar strica s-o laşi mai moale, dar adevărul este că s-ar putea să te îneci la mal dacă te relaxezi. Caută să faci în aşa fel încât să nu schimbi ritmul de lucru.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din noiembrie încolo, se mai liniştesc lucrurile în ceea ce priveşte banii câştigaţi şi/sau deţinuţi în asociere cu persoana iubită şi/sau asociaţii. În plus, din decembrie încolo, s-ar putea ca productivitatea ta să crească, tendinţă care se continuă şi în anul care urmează. Eşti pe o pantă ascendentă.

Este drept că, în comparaţie cu alte zodii, domeniul profesional şi cel financiar te vor preocupa destul de mult, dar este important să ştii că deşi eforturile şi grijile pe care ţi le vor crea vor fi destul de mari, se întrevăd recompense pe măsură. Evoluezi încetul cu încetul înspre statutul social şi profesional la care visezi încă de la primul serviciu.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Care este adevăratul nume al frumoasei Bernadett de la ”Puterea Dragostei”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri