Oracolscop 29 octombrie - 04 noiembrie 2018. Mesajul pentru fiecare zodie primit prin intermediul Osho Zen Tarot


Mesajele şi ghidarea pentru această săptămâna vin prin intermediul Cărţilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare săptămânală cu cărţi oracol, câte o carte pentru fiecare zodie. Oferă ghidare şi sprijin pentru toţi cei care vin în contact cu această informaţie.

Berbec - Maestrul

În zen, Maestrul nu este considerat stăpânul celorlalţi, ci propriul stăpân. El îi inspiră pe cei din jur prin însăşi exemplul sau. Dacă ai găsit un asemena maestru, eşţi cu adevărat binecuvântat, iar dacă nu, continuă să-l cauţi.

Încă înveţi şi conştientizezi zi de zi că eşţi mult mai mult decât ai crezut până acum. Îţi apar în cale oameni noi care te provoacă să te priveşţi cu alţi ochi şi să ai încredere în drumul tău. Cât timp eşti în comuniune cu Divinitatea, şi renunţi la sentimentul de separare, întreg Universul îţi iese în întâmpinare cu uşurinţă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

6 rele şi 6 bune. Acestea sunt cele mai răzbunătoare şi cele mai cuminţi femei ale zodiacului

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Horoscop DRAGOSTE săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Săptămână astrală bogată. Află ce le aduce zodiilor în amor

Atenţie! Venus retrograd ajunge din SCORPION în BALANŢĂ pe 31 octombrie, de Halloween! 5 zodii vor fi IMPACTATE CEL MAI MULT! În BINE sau nu?

Horoscop detaliat până pe 21 noiembrie. Viaţa fiecărui nativ este influenţată de cea mai pasională zodie

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 1 decembrie 2020. Nativii zodiei Scorpion trebuie să riște mai mult!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri