Horoscop DRAGOSTE săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Săptămână astrală bogată. Află ce le aduce zodiilor în amor


Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragoste pentru saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie2018. Ne asteapta o saptamana intensa, dar cu aspecte optimist. Saptamana incepe cu o conjungie Mercur-Jupiter, in timp ce Mercur intra in Sagetator miercuri.

 

Energiile iti permit sa vezi partea plina a paharului in relatii. Venus in opozitie cu Uranus de miercuri, inainte de a intra in retrograde in Balanta, aduce o schimbare in viata ta. Radacini infipte in trecut incep sa inmugureasca in prezent si sa-ti tulbure dinamica vietii de cuplu. Venus retrograd in Balanta inseamna recalibrarea relatiilor.

 

Horoscop dragoste Berbec

 

Apare ceva intre tine si partenerul de cuplu ce necesita o atentie deosebita. Poate o problema cu banii va tulbura linistea caminului, poate o schimbare la locul de munca pe care nu o anticipaserati. Venus retrograd aduce la suprafata situatii ce trebuie puse la punct. Atentie mare in gestionarea acestora.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri