EA este noua iubită a lui Jador? Tânăra şi-a tatuat numele artistului pe încheietura mâinii stângi! Imaginea bombă care va deveni virală!


EA este noua iubită a lui Jador? Tânăra şi-a tatuat numele solistului pe încheietura mâinii stângi!


In articol:

Jador a părăsit casa Puterea Dragostei, dar nu pentru că a fost eliminat ci din cauza unor probleme de sănătate care-l macină de ceva timp. Artistul are nevoie de odihnă şi încearcă, atât cât îi permite cariera, să-şi schimbe stilul de viaţă.

Ei bine, solistul nu a putut să stea mult timp departe de emisiunea matrimonială fenomen şi a participat, prin telefon, la o ediţie recentă a show-ului. Solistul a făcut mărturisiri şocante, acesta recunoscând că are sentimente pentru Andra, tânăra care acum se iubeşte cu Bogdan Mocanu.

Citeste si: Jador, declaraţii BOMBĂ despre Andreea Mantea! A spus TOT adevărul după ce a plecat din casă!

EA este noua iubită a lui Jador? Tânăra a urcat o imagine BOMBĂ pe o reţea de socializare!

În aceeaşi intervenţie telefonică, solistul a declarat şi că s-a hotărât să rămână burlac pe viaţă...Iar acum vine partea interesantă...Se pare că protagonistul nostru nu poate să rămână singur nici dacă-şi doreşte asta cu ardoare, pe grupurile realizate de fanii producţiei Puterea Dragostei circulând imagini cu o tânără despre care se spune că ar fi...iubita lui Jador.

Citeste si: Jador, mesaj BOMBĂ pentru Simina! I-a dat "lovitura" fatală! Declaraţii exclusive!

Zvonurile s-au intensificat în momentul în care femeia respectivă şi-a tatuat numele solistului pe încheietura mâinii stângi şi a urcat imaginea pe reţelele de socializare. Nu se ştie sigur dacă tânăra este o apropiată a lui Jador, dar cu siguranţă cântăreţul ne va lămuri după ce îşi va rezolva problemele de sănătate.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri