Jador, atacat crunt de Simina! El i-a spus că o iubeşte şi că o aşteaptă, iar ea l-a "sfâşiat"! Nu a mai suportat şi i-a zis adevărul!


Jador, atacat crunt de Simina! El i-a spus că o iubeşte şi că o aşteaptă, iar ea l-a "sfâşiat"!


In articol:

Simina și Jador au format un cuplu de scurtă durată la Puterea dragostei! Cu toate acestea, sentimentele puternice pe care cântărețul le-a simțit pentru tânăra din Timișoara au fost foarte puternice, motiv pentru care nicio altă femeie nu a reușit să îi intre la suflet.

Nu același lucru s-a întâmplat și în cazul brunetei, care, în show-ul moderat de Andreea Mantea, s-a îndrăgostit de un alt concurent, Alex Zănoagă. Alături de el se simte fericită și împlinită, astfel că nici nu vrea să mai audă de manelist. Mai mult, recent, ea avea să spună și câteva cuvinte dure la adresa lui Jador, ba chiar a pus la îndoială sentimentele lui, susținând că nu este dragoste, ci doar regie la mijloc, iar el este un om fals.

"Omul este fals legat de subiectul Simina, eu chiar am crezut că ține la mine, însă mi-am dat seamă că nu este adevărat. Vrea doar să își facă o imagine bună, să scoată piese și atât, or fi melodiile lui de dragoste, dar sincer, nu au legătură cu mine, sunt la modul general. El nu mă iubește, are doar un plan în capul lui. Îl ajută strategia asta în povestea cu muzica și, probabil, în fața fetelor”, a spus fosta concurentă din show-ul amoros la WOWbiz.ro

Simina a vorbit despre Jador după Puterea dragostei! ”Sper ca timpul să îi vindece rănile inimii, fiindcă este un om bun”

Duritatea femeii nu a durat însă mult, căci, dincolo de declarații, "sora mia", cum a alintat-o manelistul la Puterea dragostei, este o persoană cu un suflet mare.

Drept dovadă, Simina a vorbit despre Jador, concret, i-a trimis un mesaj emoționant. "Nu vreau să se mai se gândească la mine. Sper ca timpul să îi vindece rănile inimii, fiindcă este un om bun. Îi doresc să găsească o fată care să îl iubească așa cum dorește el, să se comporte cum vrea el, să îl accepte condițiile și doleanțele, într-un cuvânt, să fie fericit. Eu am o relație frumoasă cu Alex, și cred că până la urmă, Jador a înțeles cum stau lucrurile cu adevărat în viața mea", a menționat Simina pentru WOWbiz.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri