Drob de pui, o reteta delicioasa pentru masa de Paste!


Incearca o alternativa a drobului de miel si anume drob de pui. O reteta simpla si delicioasa.

Ingrediente:

1kg de Ficat de pui
500g de Carne pui
6 oua
2 legaturi de patrunjel verde
2 legaturi de marar
200g de miez de paine
600g de ciuperci champignon
1 bucata de ardei rosu
1 lingura rasa de vegeta
5g de piper macinat
2 bucati de ceapa uscata
1 legatura de ceapa verde
Ulei

Mod de preparare:

Curatam si spalam bine ficateii, dupa care ii punem la scurs.Spalam carnita de pui si o punem la scurs intr-o strecuratoare.Luam o cratita, punem carnita de pui in ea. Adaugam apa in ea cat sa o acopere bine, saram si lasam la fiert 15-20 minute. Dupa 15-20 minute, adaugam si ficatul, peste carnita de pui si mai lasam la fiert inca 10-15 minute. Nu punem ficatul la fiert odata cu canea, pentru ca ficatul are un timp de fierbere mai scurt, iar daca il lungim, se va intari. Dupa ce carnea si ficatul au fiert suficient, le scoatem intr-o strecuratoare si le lasam sa se racoreasca putin.Intre timp, curatam ceapa uscata, si o calim intr-o tigaie cu putin ulei. Ciupercutele, le curatam si le spalam bine, le taiem cubulete si le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Firele de ceapa verde le curatam, le spalam bine, apoi le taiem rondele mici. Spalam ardeiul, ii indepartam cotorul si il curatam de seminte, apoi il taiem cubulete. Spalam bine legatura de patrunjel, indepartam coditele si il tocam foarte marunt.

Citeste continuarea pe pagina 2 >> 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri